Astrološke konzultacije FAQ

Koje vrste astroloških konzultacija Marina radi?

Cijeli popis vrsta astroloških konzultacija sa cijenama možete naći ovdje.

Ukoliko imate ikakvih pitanja, kontaktirajte Marinu ovdje.

Kako funkcioniraju astrološke konzultacije?

Kontaktirajte Marinu da biste dogovorili svoj termin tumačenja i ustanovili koje su vaše želje i pitanja, odnosno koju uslugu želite.

Prije samog susreta obavezno vodite kratki informativni razgovor telefonom ili mailom kako biste utvrdili što želite od konzultacija i kako bih Marina dobila kontekst vašeg života.

Dobro je da pripremite pitanja na koja biste željeli odgovore. Konkretna pitanja pomažu da preciznije objasnite na koja područja da se Marina usmjeri prilikom tumačenja.

Vaš zahtjev za astrološko tumačenje od Marine podrazumijeva da ste spremni i voljni pogledati sebe na dublji, terapeutski način.

Gdje se vrše konzultacije i da li se mogu obaviti i preko skype-a?

Konzultacije se obavljaju video pozivom preko odabranog medija: Skype, Facebook, Viber, WhatsApp. Ako nemate ništa od navedenoga (to znači da ste izbjegli šum civilizacije – bravo za vas!), konzultacije su moguće i preko telefona.

Koliko traju konzultacije i koja je cijena?

Konzultacije traju oko 90 minuta.

Cijene:

Tumačenje natalne karte – 90 min: 700 kn. Detaljnije vidi ovdje.

Godišnji horoskop (tranziti, sekundarne progresije, direkcije solarnog luka, lunacije i eklipse) – 90 min: 700 kn. Detaljnije vidi ovdje.TRENUTNO NIJE DOSTUPNO!

Sinastrija (usporedni horoskop) – 90 min: 900 kn. Detaljnije vidi ovdje.

Za načine plaćanja molimo pošaljite nam upit putem kontakt forme.

Što je potrebno od podataka dostaviti?

Za izradu horoskopa je potreban točan datum, mjesto i vrijeme rođenja.  Bez vremena rođenja nije moguće napraviti precizan horoskop!

Što ako nemam točno vrijeme rođenja?

Bez brige, postoji tehnika preko koje možemo izračunati vaše vrijeme rođenja, ali da bi to mogla učiniti morati ćemo se koristiti nekim drugim važnim događajima u vašem životu. Tehnika se zove rektifikacija. Za cijenu rektifikacije molim da kontaktirate Marinu.

Za većinu ljudi ipak će biti moguće dobiti vrijeme rođenja iz Rodnog Lista.

Da li je moguće dobiti snimku konzultacija?

Naravno, dobiti ćete mp3 snimku koja vam se dostavlja na mail u periodu od nekoliko dana nakon konzultacija.

Da li je moguće dobiti pismene konzultacije?

Pismene konzultacije nisu u ponudi radi toga što je za vas korisnije da vrijeme koje se potroši na pisanje bude iskorišteno za konzultacije uživo i vaša pitanja i Marinine odgovore. Marinine interpretacije nisu generički niti programski generirane, već su u potpunosti njezin osobni rad posvećen samo vama. Tumačenje se može snimiti pa dobivate mp3 snimku.