Astrološke Konzultacije

Astrološke konzultacije s Marinom dostupne su preko video poziva (Skype, Viber, Whatsapp, Facebook). Marinine interpretacije nisu generički niti programski generirane, već su u potpunosti njezin osobni rad tumača ljudske energije, posvećen samo vama.

Natalna Karta

Natalna karta je mapa vašeg putovanja na Zemlji – vodi do razumijevanja vaše psihe, vašeg energetskog nacrta („blueprinta“) i daje novu dimenziju razumijevanju vašeg životnog puta, svrhe i teme.

Tumačenje natalne karte pokazuje način na koji energetski funkcioniramo i koje su nam blokade, a koji neiskorišteni talenti. Omogućuje bolje upoznavanje sa vlastitim unutarnjim moćima i osvještava nejasne dijelove životnog smjera.

Godišnji Horoskop

Hands of Time

U ovom čitanju naglasak je na tome gdje ste sada u svojem životu i kako izgleda vaša energetska prognoza slijedećih godinu dana, pri čemu se Marina koristi prediktivnim tehnikama.

Ovo nije tumačenje natalne karte već je čitanje prognoze koja pomaže da uspješnije navigavate slijedećih godinu dana. Ukoliko imate konkretnih pitanja u vezi aspekata u životu koji se trenutno odvijaju, oni mogu biti uključeni u godišnji horoskop.

Sinastrija

sinastrija

Sinastrija tumači dvije natalne karte iz perspektive njihovog međusobnog odnosa te potencijala kojeg imaju zajedno.

Dobivaju se informacije koje mogu poboljšati i osvijetliti nesvjesne obrasce u odnošenju prema drugima, bilo da su nam roditelji, ljubavni ili poslovni parteri, djeca ili članovi obitelji.  Istražuju se glavne teme odnosa, kako osobe zajedno rastu, potencijalni izazove i snage, lekcije koje uče i uloge koje igraju.

Dogovorite svoj termin kod Marine:

[contact-form-7 404 "Not Found"]