Što je potrebno od mojih podataka za tumačenje karte Energetskog Dizajna?

Potrebni su isti podaci kao i za astrološku natalnu kartu: datum, točno vrijeme i mjesto vašeg rođenja.

Koja je razlika između tumačenja Astrološke Natalne Karte i karte Energetskog Dizajna?

Astrologija je samo početak.

Energetski Dizajn koristi se sa dvije karte: astrološkom natalnom kartom i kartom Human Design-a. Human Design je novi, revolucionarni sistem tumačenja ljudske energije. Sinteza je nekoliko sustava: astrologije, I-Ching-a, Kabbale (Drva Života), sustava čakri, odnosno energetskih centara u ljudskom tijelu, te suvremene genetike i kvantne fizike.

Astrološka karta i karta Human Design-a zajedno pokazuju mapu energetskog tijeka kroz naše tijelo: nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet, te kako blokiramo slobodni tijek energije. Pokazuje ne samo tko smo, već i KAKO BITI AUTENTIČAN.

Astrološka natalna karta daje bogate informacije o životnom putu, situacijama, karakteru, vrstama ljudi koje privlačimo i neizmjerno je bogat sistem dobivanja informacija o tome TKO SMO. Tumačenje se bazira na zapadnoj, energetskoj astrologiji i arhetipovima. Energetski Dizajn bazira se na Human Design sistemu koji pak obuhvaća i astrologiju, ali i druge drevne sustave tumačenja energije.

Marina Bitorajac Vas poziva da uradite svoje tumačenje Energetskog Dizajna koje kombinira informacije iz astrološke natalne karte i Human Design sistema, pa tako daje holistički sliku TKO VI ZAISTA JESTE i time omogućava da se probudite za svoju pravu prirodu. i to na vrlo praktičan način!

Za one koji nakon tumačenja žele nastaviti sa procesom otkrivanja tko su i kako da žive u skladu sa svojim unutarnjim autoritetom, svrhom, talentima i urođenom mudrošću, imamo Energy Coaching, skrojen ZA VAS, samo po Vašoj mjeri i potrebama.

Koja je cijena i kako se vrši tumačenje mojeg Energetskog Dizajna?

Cijena: 199 €. Trajanje: 90 minuta.

Tumačenje je preko video poziva korištenjem medija po izboru: Skype, Zoom, Viber, WhatsApp. Dobiti ćete audio mp3 snimku cijelog tumačenja.

Koji su načini plaćanja?

Platiti možete putem banke na HRK ili EUR račun, putem Western Union ili Međunarodne poštanske uplatnice, PayPal-a.

Za ostale načine plaćanja molimo postavite nam upit putem kontakt forme.

Već sam dobio tumačenje Natalne Karte kod Marine, da li ima smisla da uzmem i tumačenje Energetskog Dizajna? Hoću li dobiti nove informacije?

Oh, da.

Astrološka natalna karta je samo početak tumačenja TKO STE VI ZAISTA. Pri tome je nezamjenjiva u svojem bogatstvu informacija koje daje, no tumačenje Energetskog Dizajna uključuje i Human Design kartu – sasvim drugačiji način gledanja na to tko ste, kako funkcionira vaša energija, što ste došli biti i kako ste blokirani od iskorištavanja svojih punih potencijala.

Energetski Dizajn daje informacije putem kojih možemo navigirati svojim životom prema autentičnosti i ispunjenju svoje svrhe. Niti jedan sistem do sada nije ovakvom preciznošću uspio postići ovakav uspjeh. Provjerite sami.

Što mogu dalje sa informacijama koje dobijem na tumačenju moje karte Energetskog Dizajna?

Slobodni ste sami eksperimentirati sa informacijama koje ćete dobiti: kako donositi odluke, koji je vaš jedinstveni unutarnji autoritet i kako ga pratiti, koja je vaša svrha, itd.

Za sve vas koji želite holistički, provjereno uspješan program koji će vas voditi kako živjeti u skladu sa vašim Energetskim Dizajnom, kreirali smo Energy Coaching pakete koji su u potpunosti bazirani na vašem osobnom Energetskom Dizajnu.

Da li je moguće dobiti snimku tumačenja?

Naravno, dobiti ćete mp3 snimku koja vam se dostavlja na mail u periodu od nekoliko dana nakon konzultacija (najčešće slijedeći dan).

Da li je moguće dobiti pismeno tumačenje ?

Pismene konzultacije nisu u ponudi radi toga što je za vas korisnije da vrijeme koje se potroši na pisanje bude iskorišteno za konzultacije uživo i vaša pitanja i Marinine odgovore. Marinine interpretacije nisu generički niti programski generirane, već su u potpunosti njezin osobni rad posvećen samo vama i U KONTAKTU S VAMA, budući da je Marina čitač energije. Tumačenje se snima pa dobijete mp3 snimku nakon susreta sa Marinom preko video poziva.

Za sva ostala pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate.

[contact-form-7 404 "Not Found"]