Energy Coaching

Vrijeme je da se počnemo fokusirati na upravljanje svojom osobnom energijom i svoj autentični, jedinstveni način funkcioniranja. U tu svrhu je kreiran Energy Coaching.

SPREMNI STE PODIĆI SVOJ ŽIVOT NA NOVI NIVO?

Pozvani ste na proces osobne promjene.

Započnite živjeti svoj život punim potencijalom kroz poznavanje svojeg Energetskog Dizajna.

Sve je energija.

Ljudska energija je neograničena! Ona je naš najveći resurs, ali smo ga rijetko svjesni. Pokušavamo upravljati vremenom, novcem, drugim ljudima, ali ne koristimo svjesno svoj najveći resurs: vlastitu energiju.

Vrijeme je da se počnemo fokusirati na upravljanje svojom osobnom energijom i svoj autentični, jedinstveni način funkcioniranja. Mi to zovemo Energy Coachingom. I to ne bilo kakvim: baziranim na vašoj jedinstvenoj energetskoj mapi: vašem Energetskom Dizajnu. Ne može biti više custom-made od toga.

Zamislite da postoji mapa do vašeg ostvarenja. Ne morate više zamišljati, ona je tu i zove se Energetski Dizajn. Energy Coaching je program koji vas uči kako čitati i živjeti u skladu sa vašom životnom mapom.

Vrijeme je za Energy Management ili upravljanje vlastitom Energijom u skladu sa našim jedinstvenim Energetskim Dizajnom.  Na raspolaganju nam je beskonačan resurs iz kojega proizlazi sve što trebamo, ali moramo naučiti kako koristiti ga: vlastitu energiju.

Energy Coaching uči vas kako upravljati vašim najvećim resursom: vašom Osobnom Energijom. Zato Energy Coaching obuhvaća i nadilazi sve druge oblike coachinga – zbog toga što je energija podloga svega što postoji u materijalnom Univerzumu, uključujući naša tijela, planete, druge ljude i sve što doživljavamo.

Vaša karta Energetskog Dizajna sadrži sve informacije potrebne da otkrijete ključne aspekte svoje prave prirode i počnete živjeti u skladu sa njima na ispunjavajući način.

Energy Coaching vodi vas direktno tamo.

Za koga je Energy Coaching?

Energy Coaching je za vas ako:

želite otkriti svoj jedinstveni energetski način funkcioniranja – donošenja odluka kako bi kreirali prirodni uspjeh.

tehnike koje ste do sada koristili ne kreiraju rezultate – sada je vrijeme da saznate vaše jedinstvene strategije i tehnike.

bili ste tu i tamo, pokušali svašta, shvatili ste tko niste, a možda i tko želite biti, ali nešto definitivno kao da se tek treba roditi kroz vas.

na prekretnici ste u životu i trebate vodiča koji vam može pokazati put van iz svojeg starog, sada premalog svijeta i komforne zone u potpuno novo iskustvo svojeg života:  bivanja autentičan (sa autentičnošću dolazi i prirodni uspjeh).

Energy Coaching Paketi

PRODOR

CIJENA: 424 €

Trajanje: 2 mjeseca

Uključuje: 4 osobna coachinga po 60 minuta putem video poziva (Skype, Zoom, Viber, WhatsApp), email podršku, audio mp3 snimku svakog coachinga, te pisane materijale.

PREMIUM

CIJENA: 1272

Trajanje: 6 mjeseci

Uključuje: 12 osobnih coachinga po 60 minuta putem video poziva (Skype, Zoom, Viber, WhatsApp), VIP email podršku, audio mp3 snimku svakog coachinga, pisane materijale.

USPON

CIJENA: 636

Trajanje: 3 mjeseca

Uključuje: 6 osobnih coachinga po 60 minuta putem video poziva (Skype, Zoom, Viber, WhatsApp), email podršku, audio mp3 snimku svakog coachinga, pisane materijale.