Godišnji Horoskop

Godišnji horoskop je analiza predstojeće godine putem astroloških tehnika predviđanja energija.

 

 

Godišnji Horoskop obično se radi krajem ili početkom godine, ali može se raditi u bilo kojem trenutku kada želite vodstvo i širu sliku. U tom slučaju se odnosi na period od otprilike narednih godinu dana.

Tumačenjem godišnjeg horoskopa zajedno se fokusiramo na cikluse u vašem životu. Cikličnost je prirodna pojava u prirodi, pa tako i u našoj evoluciji. Zapravo, cikličnost je način na koji se evolucija odvija u cijelom Univerzumu. Cikličko kretanje planeta nam pokazuje dinamiku te evolucije.

Neke stvari će biti spremne za otpuštanje kako bi se otvorilo mjesta novima. Saznati ćete načine na koji možete postati svjesniji energija koje vam dolaze u slijedećih godinu dana te kako ih optimalno iskoristiti.

– Poznavanje dominantnih energija u narednih godinu dana vam može omogućiti da donosite odluke i poduzimate akcije puno svjesnije, a time poklanjate samom sebi rast i evoluciju svijesti. Okolnosti vašeg života prate tu evoluciju putem Zakona privlačnosti. –

Poznavanjem energija u narednom ciklusu vi dobivate mogućnost da surfate na valovima promjena umjesto da vas valovi bacakaju po moru života.

Godišnji horoskop je dio prediktivne astrologije, odnosno, astrologije koja se bavi „predviđanjem“ energija putem nekoliko tehnika: tranzita, sekundarnih progresija, direkcija solarnog luka te lunacija i eklipsi.

Jednostavnije rečeno, vaša natalna karta je poput fotografije neba u trenutku vašeg rođenja, a sva daljnja kretanja po nebu su tranziti. Tranziti utječu na vašu natalnu kartu na način da aktiviraju u njoj potencijale, pokazuju značajne trendove i izazove u vašem životu.

Svrha interpretacije tranzita i drugih tehnika predviđanja energija (koje se sve koriste zajedno jer se nadopunjavaju) je dobivanje razumijevanja o svojem mjestu u Univerzumu.

Pored toga, svrha je saznati koje vrste energija koje prolaze kroz nas u određenim razdobljima kako bismo na temelju tih informacija mogli donositi odluke i poduzimati akcije puno svjesnije.

 

TRENUTNO NIJE DOSTUPNA OVA USLUGA! Radije Vas upućujemo na vrlo korisno tumačenje vašeg Energetskog Dizajna.