Jeste li došli na Zemlju obavljati posao Svetog Pobunjenika?

Tko su Sveti Pobunjenici?

Još ih zovu Svetim Ratnicima, Ratnicima Duge ili Duhovnim Ratnicima. Ali svi misle na isto.

Opis posla Svetog Pobunjenika na Zemlji glasi:

„Ja sam zaposlenik mojeg Višeg Ja (Duha) i njemu jedinome odgovaram. Radim za Izvor (Univerzum) kao aktivni agent radikalne ljubavi prema sebi, a time prema svemu stvorenome. Moja je misija bezuvjetno voljeti sebe i time biti primjerom drugima da također zavole sebe. Moja je misija živjeti autentično.

Ja sam Sveti Pobunjenik.“

Ha? Sigurno vam sada i James Bond izgleda kao mala beba prema Svetom Pobunjeniku.

Ali, vi jeste taj Sveti Pobunjenik, samo što si to još niste priznali do kraja. Svatko od nas treba u sebi probuditi svojeg Svetog Pobunjenika. Zašto? Zato što nam je, da bismo ostali otvoreni prema svemu što nam Univerzum nudi, u svijetu koji je prepun distrakcija i otpora prema životu, potrebna radikalna hrabrost svetog pobunjeništva.

Oni s probuđenim svetim pobunjenikom znaju i osjećaju da je život u skladu sa prirodom, zakonima i ciklusima Univerzuma – život pun radosti. Znaju da postoji savršeni tajming za sve. Znaju da su kreatori svoje realnosti. Znaju da svojem unutarnjem vodstvu mogu vjerovati da će ih podržavati u postajanju svojeg najvišeg izražaja. Znaju da smo svi kreacija Izvora, a svrha kreacije je evolucija  – dosezanje svojeg maksimuma.

Univerzum ima veličanstvene planove za svakoga od nas. Ako dopustite Životu da vam se dogodi (e, sad – tu će drugi reći da ste ludi, i baš tu trebate biti Sveti Pobunjenik), sve vaše želje se mogu ostvariti. U protivnom, pružate otpor prirodnom tijeku vaše osobne evolucije, vjerovanjem u „realan život“  koji je u stvari strah od gubitka kontrole. Zapravo, kontrolu nikada niste niti imali! Kontrola je iluzija ega kojom nas drži u „realnim okvirima“ i i zatvorenima za punoću korištenja vlastitog potencijala.

 Radost koja dolazi s dopuštanjem Univerzumu da nas vodi i preoblikuje u onoga koji zaista jesmo, jest potpuno vrijedna izazova koje ne možemo izbjeći kako bismo se transformirali. Pod izazovima mislim na trenutke u kojima vam se čini da ste jedini „normalan“ a svi vam govore da ste ludi, da ste previše kreativni, neozbiljni, glavom u oblacima, idealista…

To je put Svetog Pobunjenika. I vi to možete. Učinili ste to već bezbroj puta. Isplati se, znate to.

Svaki puta kada izađete iz inkarnacije kažete: „uh, ovo je bilo ludo i intenzivno! Idem odmah ponovno!“

Kako živi Sveti Pobunjenik?

Sveti Pobunjenik živi tako da prati svoje radosti, drugim riječima: živi autentično.

Živjeti autentično može zato jer zna da je odabrao sudjelovati u iskustvu fizičkog života kako bi fokusirao Energiju Izvora od koje je sve nastalo, u smjerovima koje želi. Zna da je vječna Svjesnost koja se trenutačno nalazi u fizičkom tijelu zbog radosti i uzbuđenja kreiranja vlastitog života fokusom svojih misli. Zna da je temelj cijelog Univerzuma beskrajna Dobrobit i da ona teče prema njemu i kroz njega neprestano. Zna da samo treba znati što želi kreirati a zatim pustiti Energiji Izvora da teče kroz njega, bez pružanja otpora.

Otpor su pritisci okoline da nismo dovoljno, da su naše želje i snovi nerealni, i da zapravo ne živimo u stvarnom svijetu. Međutim, to govori strah od nepoznatog.

Oni koji nisu probudili svojeg Svetog Pobunjenika žive u kulturi straha koja je odlijepljena od prirode i njezine mudrosti i ciklusa. Kako možemo očekivati biti svoji ako nismo u skladu sa planetom koja nam je dala život i daje nam sve što nam treba da živimo?

Kada si dopustite živjeti kao Sveti Pobunjenik, mnogi će vam reći da živite u svijetu iluzije. Preporučite im kako da i oni to učine.

To je najveća stvar koju možete ikada učiniti za ikoga: dati im svoj primjer.

Kultura nije naš prijatelj, kazao je još davno Terence McKenna. Kad govorimo o kulturi, mislimo na modernu, konzumeričku kulturu. Kreirajte svoju vlastitu kulturu. Ne gledajte TV, ne čitajte časopise. Kreirajte sami svoj šou.

Kada ste autentični, vaš je utjecan na druge nemjerljivo pozitivan i inspirativan. I ne morate se truditi da bi bilo tako – vi jednostavno zračite.

Tajna je u tome što je to win-win situacija u kojoj vi živite slobodan, radostan život jer pratite svoj Duh kroz praćenje svojih radosti, a istovremeno vaša autentičnost djeluje inspirativno na druge. Ostvarenjem želja vašeg srca vi dajete dar svijetu – sebe.

Koristeći svoje talente vi poklanjate svijetu najdragocjeniji dar - sebe

Zamislite to ovako: novčić ima 2 strane. Sve stvoreno je dualno na isti način. To znači da sve ima svoju polarnost: tama – svjetlost, toplo – hladno, crno – bijelo, muško – žensko, yin – yang, dobro – loše, itd.

Zamislite da su vaši talenti jedna strana novčića. Drugi ljudi, primatelji tog talenta (ma kakav god bio!) su druga strana tog novčića. Ne može postojati novčić sa samo jednom stranom, isto kako ne može postojati dan bez noći, lijevo bez desnog, sve ima svoju polarnost, kako smo maloprije shvatili – pa tako za vaš talent mora postojati svrha, odnosno, drugi ljudi kojima upravo to što vi nudite treba!

Vaši talenti su vaš dar. Kroz njih se izražava entuzijazam Izvora i oni su vaš spoj sa božanskim.

Vaša je sveta dužnost i posao kao Svetog Pobunjenika, dati svoje talente onima koji ih trebaju. Ne zato da biste bili dobar čovjek, već da bi postojao balans u kreaciji. Energija mora teći, a sumnjom u svoje talente vi je blokirate i stvarate zastoj.

Vaši talenti se izražavaju prvenstveno kroz vašu autentičnost. Ono što vas raduje, ono što volite – to je smjer u kojem trebate ići, izraziti se. Nije bitno što drugi kažu o tome. Tako žive Sveti Pobunjenici: besramno žive svoje jedinstvene talente i tako daju primjer drugima da je autentičan život jedini slobodan život.

Kad smo svoji, automatski uzdižemo svakoga s kim dolazimo u kontakt. Ujedno je to i sve što TREBAMO dati drugima. To znači da se ne treba nikoga ”spašavati” (budući da svatko 100% kreira svoju realnost), već je sve što trebate učiniti pokazati svojim primjerom da je autentičnost, praćenje svojeg unutarnjeg vodstva kroz vlastite radosti, put ka ispunjenju. Živjeći to, vi pokazujete da je moguće. Drugi će vas promatrati, doživljavati, i biti inspirirani pomaknuti se u istom smjeru.

To je život Svetog Pobunjenika. Usuditi se biti svoj.

Pobunite se protiv svojeg unutarnjeg sabotera koji vam govori da ne možete.

Možete. Po to ste i došli.

Svatko od nas rođen je sa jedinstvenom svetom geometrijom. Svako ljudsko biće nosi u sebi jedinstveni kod, DNK imprint (Božji Kod). Taj se kod može pročitati iz vremena i mjesta vašeg rođenja u neprestano mijenjajućem Kozmosu, a pokazuje ga vaš Human Design. To znači da je svatko od nas jedinstvena manifestacija jedne Kozmičke Cjeline, ali sjaji jedinstvenim sjajem Jastva. Nitko ne može biti vi! Human Design karta pokazuje vaše Jastvo, vaše sjenke, darove i talente, te esenciju, u jedinstvenoj kombinaciji koju samo VI možete utjeloviti! I kozmička cjelina vas treba za taj zadatak. Pozvani ste da se probudite za svoju pravu prirodu. Vaš BodyGraph pokazuje smjernice za vaše Putovanje, poput vizualne mape koja vas praktično osvještava i daje alate koji vam trebaju u svakodnevnom životu da biste živjeli bez otpora i koristeći svoje jedinstvene talente i živite život koji zaista ima smisao i svrhu za VAS. Na taj način darujete sebi i svijetu najveći dar: ISTINSKOG SEBE.

❄

Ljubim.