Ljudski Energetski Dizajn

Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine osobni Energetski Dizajn.

Energetski Dizajn

Energetski Dizajn je osobna energetska karta bazirana na trenutku kreacije, odnosno, datuma, vremena i mjesta rođenja osobe. Položaj planeta i njihov međusoban odnos u trenutku rođenja predstavlja Energetski Dizajn jedinstven za tu osobu.

Energetski Dizajn računa se za trenutak i mjesto rođenja jer po sistemu sinkroniciteta, sve što je nastalo u određenom trenutku ima kvalitete tog trenutka, a novorođenče po rođenju započinje živjeti svoj individualni Energetski Dizajn u skladu sa cijelim Univerzumom. Kako gore, tako dolje.

Planete, zvijezde, svjetlost, struja, najsitnije čestice u atomu – svi se ravnaju po istim Univerzalnim zakonima. Svi su sastavljeni od iste Energije: Kreativne Energije Univerzalnog Polja.

Energetski Dizajn koristi se Energetskom Astrologijom i Human Design sistemom. Pokazuje mapu energetskog tijeka kroz naše tijelo: nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet, te kako blokiramo slobodni tijek energije.

Energetski Dizajn sadrži sve informacije potrebne da otkrijemo ključne aspekte svoje prave prirode i počnemo živjeti u skladu sa njima na ispunjavajući način.

– Energetski pristup tumačenju čovjekovog dizajna je jedini holistički pristup jer obuhvaća fundamentalnu kreativnu silu u svima nama: Životnu Energiju. –

 

Energetski pristup inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Energetski pristup „dijagnosticiranju“ osobnih blokada je ultimativni pristup, bez obzira o kakvim se simptomima radilo.

Bez obzira kakvih problema imate – uzrok je uvijek isti: blokada određenog energetskog toka u tijelu zbog neautentičnosti, odnosno nepoznavanja i nepoštivanja svojeg jedinstvenog Energetskog Dizajna.

Kako funkcionira Energetski Dizajn?

Energetski Dizajn koristi se Energetskom Astrologijom i Human Design sistemom za tumačenje jedinstvene mape energetskog tijeka kroz naše tijelo. To je jedinstveni nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet. Pokazuje gdje i kako blokiramo slobodni tijek energije, zbog čega ne iskorištavamo svoje pune potencijale.

Poznavanje svojeg Energetskog Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i situacije u naš život.

Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima.

Mi smo rođeni kao kreatori ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge. Kako da manifestiramo životna iskustva koja želimo ako ne poznajemo kako naša kreatorska energija teče kroz naš osobni, jedinstveni Energetski Dizajn?

Tumačenje Karte Energetskog Dizajna

Karta Energetskog Dizajna otkriva koji je naš jedinstveni dizajn – tko mi zaista jesmo i kako biti svoj.

Karta Energetskog Dizajna pokazuje:

 • vaš energetski tip: ulogu koju ste došli igrati u ovom životu (Manifestator, Manifestatorski Generator, Generator, Projektor ili Reflektor

 • vaš profil ili ulogu u ovom životu, te kako se ona odvija kroz vrijeme (cikluse)

 • zašto ste ovdje (vaš životni put) i koja je vaša jedinstvena svrha

 • kako donositi odluke i poduzimati akcije u skladu sa svojim prirodnim dizajnom, tako da možete kreirati prirodni uspjeh (slobodni tijek energije) u svojem životu

 • arhetipove koji su dio naše osobnosti – naš autentičan „stil“ osobnosti (energetska astrologija)

 • vaš autentični osobni stil komunikacije i interakcije s drugima

 • vaš jedinstveni način učenja za maksimalnu učinkovitost

 • vaše potencijalne slabosti i ranjivosti (energetske) i kako ih minimizirati i pretvoriti u darove

 • kako vas drugi doživljavaju i kako se povezujete sa drugim ljudima, te kako se odigravaju privlačnost i konflikti s drugima u vašem životu i sa kojom svrhom

 • što vas uzemljava i povezuje sa samim sobom

 • da li ste dizajnirani da donosite nove ideje, njegujete druge ili dijelite znanje

 • kako ste općenito dizajnirani da funkcionirate u odnosima (ljubavnim i svim ostalima)

 • vaš jedinstveni način probave, odnosno, prehrane koji omogućava da ispravno gledate na sebe i svijet (ispravnu kogniciju umjesto programiranja), te omogućava postizanje optimalnog zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti (ne trebaju vam nikave druge “dijete” osim ove informacije)

 • vaše optimalno okruženje (environment) za autentičan, balansiran i ispunjen život

 • gdje ste trenutno u vašim energetskim životnim ciklusima (astrološki), te koje su vam prilike za daljnji rast

 • i još mnogo toga…

Razumijevanje Energetskog Dizajna drugih bliskih ljudi (poput obitelji, partnera, prijatelja, suradnika) omogućuje prepoznavanje njihove istinske prirode i kako i zašto se povezujemo, te kako poštovati sebe i druge u odnosima.

Poznavanje Energetskog Dizajna svoje djece omogućava nam kreiranje najboljeg okruženja za osnaživanje njihovog autentičnog rasta.

Poznavanje svojeg Energetskog Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i sve situacije u naš život. Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima. Mi smo rođeni kao kreatori, ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge.

Kontakt Info: