Natalna Karta

Natalna karta je kompleksna astronomska slika planeta u trenutku nečijeg rođenja, bazirana na vremenu, mjestu i godini rođenja.

Trenutak vašeg rođenja nije nikakva slučajnost!

Trenutak vašeg rođenja isplaniran je do zadnjeg detalja i bogat je značenjem i namjerom vaše Duše.

Radi se o vašem božanskom dizajnu. Riječima kvantne fizike, natalna karta je „ambalaža“ u koju je upakirana struktura koda koja doslovce kreira vašu realnost.

Kod vaše natalne karte je softver koji kreira vašu percepciju realnosti.

Natalna karta nam daje sliku temperamenta kojeg osoba ima rođenjem: poput osobne, jedinstvene mandale koja pokazuje na koji način će osoba doživjeti svijet i proživljavati svoj život.

Natalna karta je simbolička mapa individualne ljudske psihe. Ta mapa je poput sjemena jer u sebi sadrži potencijale (mikrokozmos) unutar pojedinca i periode njegovog života kada se ti potencijali mogu ostvariti i aktualizirati.

Nikada nije kasno za preuzeti svoj život u svoje ruke!

Talenti, koji su rođenjem stečeni su rijetko kada osvješteni. Većina nas ne iskorištava svoje potencijale jer su ti aspekti naše prirode bili prilikom odrastanja potisnuti od strane obitelji, okoline ili društva programiranjem.

Iznimno je važno za emocionalni, fizički, mentalni i duhovni balans, te ukupno zdravlje svakog čovjeka da osvijesti svoje talente i živi autentičan, svrhovit život, u skladu sa svojim jedinstvenim energetskim dizajnom.

Tu nam pomaže astrologija koja je alat za osvjetljavanje upravo tih skrivenih dimenzija unutar svakog čovjeka.

Tumačenje natalne karte otkriva vaš jedinstveni profil koji pokazuje način na koji provlačite ljubav i novac, vašu životnu svrhu i poziv, skrivene strasti i blokade, slabosti i talente, te darove koje imate za zajednicui svijet i druge teme koje su vam važne.

Tumačenje natalne karte pomaže da se bolje upoznate i živite više u skladu sa svojom jedinstvenom energetskom svrhom.

Važno je napomenuti da je natalna karta predispozicija i tendencija psihe, a ne unaprijed determinirana “sudbina”. Omogućava nam da vidimo dominantne uzorke psihološkog profila, ali na svakome od nas je izbor da ga pratimo, prihvatimo, odbijemo ili čak izmijenimo, budući da imamo slobodnu volju. Ovo je Univerzum slobodne volje, u čemu i jest čar Života.

 

! OVA USLUGA NIJE VIŠE DOSTUPNA, VEĆ JE ZAMIJENJENA SA HOLISTIČKIM TUMAČENJEM VAŠE KARTE ENERGETSKOG DIZAJNA. Više o tumačenju Vaše karte Energetskog Dizajna pronađite ovdje.

Energetska Natalna Analiza za dijete (Energetski Dizajn za dijete)

Svaki roditelj može imati velike pomoći od informacija koje mu daju jasniju sliku temperamenta svojeg djeteta.

Tumačenje energetske natalne karte za dijete može pomoći roditeljima da bolje razumiju sjeme potencijala koje se razvija od djeteta u odraslu osobu. Drugim riječima, odgoj postaje mnogo lakši i za roditelja i za dijete ako je roditelj upoznat sa ovim bitnim informacijama. Marina se u tumačenju energetske karte vašeg djeteta koristi astrološkom natalnom kartom (zapadni zodijak) te kartom Human Design sistema, što znači da dobivate informacije koje i vama i vašem djetetu rasvjetljavaju ono što vas “muči”.

 

Tumačenje energetske natalne karte (dizajna) djeteta rasvijetliti će Vam:

 

  • Način na koji dijete najbolje uči – stil učenja
  • Vrstu i način emocionalne skrbi koja je djetetu potrebna da se razvija u emocionalno zdravu i stabilnu osobu
  • Djetetove talente i blokade
  • Koje vrste aktivnosti, rekreacije i kreativnog izražavanja su najprikladnije za razvoj djeteta
  • Vrstu prehrane i okruženja koje je djetetu potrebno da se razvija u svoj puni potencijal
  • Svrhu zbog koje je dijete ovdje i koje snage i izazove ima na putu ostvarenja te svrhe
  • Praktične strategije i rješenja kako razumjeti potrebe i jedinstvenosti vašeg djeteta kako biste mu mogli biti najbolji mogući roditelj

Tumačenje Energetskog Dizajna za Vaše dijete je najvrijednija stvar koju možete učiniti, i može se uraditi za djecu sve dobi – od novorođenih beba do tinejdžera.