O Marini

Marina Bitorajac

Human Design Analitičar i Učitelj, Astrolog, Energetski Vodič

Marina je Energetski Vodič, autor, istraživač, astrolog, te prvi analitičar i učitelj Human Design sistema u Hrvatskoj.

Vodi, usmjerava, podučava i podržava ljude koji žele pristupiti svojem jedinstvenom energetskom dizajnu i kreirati osobne promjene životom u skladu sa svojim Istinskim Ja.

Već godinama tumači astrološke natalne i energetske mape ljudima te ih usmjerava ka pronalasku vlastite, jedinstvene verzije sreće i ispunjenja.

Marina vodi ljude korak po korak do njihove autentičnosti i unutarnje istine.

Kreator je suvremenog, holističkog koncepta za čitanje ljudske energije: Ljudski Energetski Dizajn (Human Energy Design). Sa partnerom Deanom Bitorajcem koautor je programa za osobnu promjenu Human Design Coaching koji se posebno uspješno bavi sa partnerskim odnosima i svjesnim partnerstvima.

Marinin jedinstveni dar je čitanje energije i sagledavanje šire slike kako ju usmjeriti prema ostvarivanju punih potencijala.

Draga Marina,

jako sam sretna jer sam te srela u mom životu, ti si mi jedina pokazala kako sam lijepa iznutra. Zahvalna sam ti do kraja života stvarno. Prekrasna si duša koja pokazuje kako smo stvarno lijepi i to bez nametanja, i to tako normalnim jezikom bez prevelike filozofije.

OGROMNO, OGROMNO OGROMNO HVALA!

 

R.S.

Moje Životno Putovanje

Početak

Počela sam raditi na sebi vrlo rano jer sam shvatila da se ne uklapam i da funkcioniram drugačije. Oduvijek sam mogla čitati tuđu energiju i emocije. Znala sam što se dešava ispod površine svakog razgovora i situacije, ali tada nisam znala da se radi o daru – bila sam od ranog djetinjstva puna tuđih negativnih emocija, niskog samopuzdanja i vječnog osjećaja neuklapanja. Reflektirala sam tuđu energiju. Nisam znala razliku između moje i tuđe energije. Većina nas ne zna.

Provela sam puno godina pokušavajući biti „normalna“:  završena dva fakulteta, posao u banci, karijera, brak, dijete. Živjela sam život kakav sam mislila da trebam, ali to nije bio život koji me istinski ispunjavao. I dalje sam bila kronično žedna više: zašto sam uopće ovdje, koja je moja svrha, postoji li išta nakon smrti, što je moje Istinsko Ja? Frustracije i potraga za svrhom postojanja doveli su me do samog ruba. Destrukcija je bila neminovna da bi se oslobodilo mjesta za razvitak mojeg do tada neshvaćenog talenta čitanja energije.

Kriza i Potraga

Bila sam umorna od života prije nego sam zakoračila u svoje 30-te. Shvatila sam da se moram u potpunosti upoznati sa ljudskom energijom i načinom kako energetski funcionira Univerzum da bi pomogla sebi da se nosim sa svojim energetskim (životnim) usponima i padovima. Univerzum i tajne postojanja su me oduvijek magnetski privlačile.

Napravila sam veliki zaokret: rastava, otkaz, sve što nije rezoniralo energetski zdravo za mene je moralo napraviti mjesta novoj, Istinskoj Ja.

Počela sam strastveno učiti, proučavati, i educirati se formalno i neformalno o tome što je Energija koja daje svemu život. Što je Ljudska Energija i kako je tumačiti – kako shvatiti koji je naš pravi, urođeni, jedinstveni energetski dizajn? Odlučila sam otkriti sve što mogu o tome tko smo, zašto smo ovdje i kako da dođemo do ispunjenja svojih pravih potencijala. Tražila sam način da pomognem sebi, ali u retrospektivi mi je kristalno jasno da je to bio dio mojeg puta pronalaska holističkog sistema tumačenja Ljudske Energije. Tražila sam jednostavan ali moćan način upoznavanja tko smo zaista i koja je naša svrha. Svakoga od nas. Tražila sam sistem čitanja i tumačenja jedinstvene energije: našeg Ljudskog Energetskog Dizajna.

Pronađena Blaga

Potraga me dovela i do astrologije koja je i danas glavni, „master“ jezik energije. Shvatila sam da sve ima svoju natalnu kartu. Svaka osoba, biće i događaj ima svoju energetsku mapu – upute za korištenje. Sve ima svoj jedinstveni Energetski Dizajn. Energetska Astrologija je vrhunski alat tumačenja ljudske psihe kroz energiju arhetipova. Nezamjenjiva je u svojoj bogatoj lepezi opisa jedinstvenosti svakoga od nas. Astrologija je jezik Mudraca, Alkemičara i Majstora.

Proučila sam ljudski mozak i svijest, sve tehnike meditacija do kojih sam mogla doći, kvantnu fiziku, hipnoterapiju, tarot, psihologiju, mitologiju i tehnike procesiranja emocija za oslobađanje od trauma. Na mojem putu našao se i I Ching, Gene Keys, Tao Te Ching, Budizam, Zapadna Alkemija, Gnostička učenja, Hermetizam… sve sam to testirala na sebi godinama.

Kako se širila moja svijest, tako je i moj život počeo poprimati formu koja mi je po prvi puta u životu bila ugodna, radosna i inspirativna. Otvorila sam oči za pravu prirodu Stvarnosti. Otkrila sam da je najvažnija stvar upoznati samog sebe i početi živjeti sa time tko smo zaista. Naučila sam čitati tuđe emocije i svoje. Naučila sam voditi ljude ka njihovom Istinskom Ja preko tumačenja i usmjeravanja njihove energije. Naučila sam koristiti svoj talent: „čitača ljudske energije” za dobrobit svakoga tko rezonira sa mojim učenjima.

Ljudski Energetski Dizajn

Kada je u moj život ušao i Human Design sistem – novi, revolucionarni sistem čitanja i tumačenja ljudske energije baziran na datumu, mjestu i vremenu rođenja (poput astrologije), kompletirala sam svoje iskustvo, znanje i dosadašnji rad u Ljudski Energetski Dizajn. Postalo mi je jasno da je moja misija inspiriranje i vođenje drugih u tome da postanu ono što su došli biti putem tumačenja i pomaganja da pravilno koriste i usmjere svoju energiju. Human Design sistem pomogao mi je neizmjerno da se bolje poravnam sa svojom pravom svrhom energetskog vodiča, budući da sam po HD sistemu energetski tip Projektor.

Ljudski Energetski Dizajn je moj jedinstveni spoj astrologije, Human Design sistema, i iskušanih alata tijekom godina rada na sebi i sa klijentima. No, najvažnije je to da je moja najveća ljubav istovremeno i moj najveći talent tumača energije koji je napokon našao svoje mjesto.

Ja vidim ono što vi za sebe ne vidite:  ja vidim punu vrijednost vašeg Istinskog Ja.

Polje Human Designa, astrologije i ljudske energije ostaje duboko fascinirajuće za mene i konstantno se u mojem radu sa energijom usavršavam na sve dubljim razinama. Pretvorila sam svoje slabe točke u bisere. Danas živim sa drugim suprugom Deanom sa kojim sam naučila što je bezuvjetna ljubav. Majka sam Leni koja nosi Vodenjačko Doba. Radim posao kojeg obožavam – za koji sam stvorena! Dišem punim plućima i ispunjavam svoju svrhu.

Možete i vi.

Moj rad i ova stranica namijenjeni su za sve one koji žele živjeti svoju najvišu svrhu i smisao. Za one koji žele više od života. Za one koji se žele sjetiti tko su zapravo i ispuniti svoju svrhu. Za one koji žele OTVORITI SVOJE DREVNE OČI i služiti Cjelini.

Moja Poruka Vama

Nitko nije normalan. Svi smo jedinstveni. Naučiti živjeti sa svojom jedinstvenošću je naše Životno Putovanje.  Vjerujem da je svatko obdaren posebnim talentima i misijom. Dok smo na Zemlji, vjerujem da je naš zadatak, naš Životni Put otkriti svoje osobne moći i biti autentičan.

Već godinama čitam astrološke – energetske mape klijentima iz različitih dijelova svijeta, kultura i porijekla i vodim ih ka njihovom Pravom Ja. Svima nam je zajedničko to da tragamo za smislom, svrhom, za samim sobom.

Vjerujem da je svatko moćan kreator.

Vjerujem da smo toliko više od onoga što mislimo da jesmo. Svi smo dio Polja Univerzalne Svijesti koje daje život svemu što postoji u našem materijalnom Univerzumu. Svi mi imamo na raspolaganju Univerzalnu Kreativnu Energiju koja teče iz tog Polja, ali moramo naučiti kako je koristiti u skladu sa našim jedinstvenim Energetskim Dizajnom.

Zbog toga što ne znamo koristiti svoje moći i Kreativnu Energiju iz Polja, mislimo da nismo moćni. Vjerujemo u iluziju naše slabosti. Preživljavamo u svijetu obilja. Ne živimo svoje pune potencijale jer ne znamo svoj jedinstveni Energetski Dizajn koji nas automatski spaja sa Kreativnom Energijom Polja.

Vjerujem da smo svi vrijedni bezuvjetne ljubavi sada.

Vjerujem da svatko može živjeti svoje pune potencijale. Vjerujem u drugačije razmišljanje, izazivanje statusa quo, osobnu moć svakoga od nas, slobodu izražavanja, ispunjenje i inspiriranu akciju. Radim sa ljudima koji vjeruju u isto. Hvala vam.

YouTube kanal Marina Bitorajac - Human Energy Design

Energetski Coaching

Dogovorite svoj termin kod Marine:

  Pretplatite se na Newsletter:

  Vi ste jedinstveni.

  Samo vi možete misliti, percepirati, osjećati i zamišljati na način na koji to činite – vaš jedinstveni način. Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine naš osobni, ljudski Energetski Dizajn.

  Energetski Dizajn je osobna energetska karta bazirana na trenutku kreacije, odnosno, datuma, vremena i mjesta rođenja osobe. Položaj planeta i njihov međusoban odnos u trenutku rođenja predstavlja Energetski Dizajn jedinstven za tu osobu.

  Upoznavanje samog sebe i svojeg Energetskog Dizajna je ključ do osobne slobode. Prihvaćanje svoje energetske jedinstvenosti je otpuštanje programiranog dijela sebe – svoje neautentičnosti. U poznavanju samog sebe i svoje energije je ključ naše osobne moći. Svi mi startamo sa kozmičkim kompleksom inferiornosti zato jer nismo odrasli u skladu sa svojim jedinstvenim Energetskim Dizajnom, već smo se morali uklopiti u ono što su drugi očekivali od nas da bi bili prihvaćeni.

  Sa razumijevanjem sebe i svojeg jedinstvenog Energetskog Dizajna  dobiva se novi početak u životu: mapa vlastitog dizajna, sa svim potencijalima, talentima i blokadama koje nas  transformiraju u onoga tko zaista jesmo.

  Energy Coaching vas usmjerava i daje alate za prepoznavanje i korištenje našeg najvrijednijeg resursa: vlastite kreativne energije.

  Ne postoji bolji način da se upoznate, popravite svoje odnose, zdravlje, financije, posao!

  Više o tumačenju vašeg jedinstvenog Energetskog Dizajna pročitajte ovdje. Nakon što ste se upoznali sa samim sobom na energetskoj razini, možete sustavno nastaviti svoje putovanje prema korištenju svojih punih potencijala kroz Energy Coaching pakete ili Osobne Energetske Konzultacije.