Single Blog

Online Transformacijska Škola Human Design sistema s Marinom Bitorajac počinje u 9.mjesecu 2022.!

Pozivamo Vas da se priključite TRANSFORMATIVNOJ online školi: 

  – Osnove Human Design Sistema

Online Transformacijska škola Human Design sistema s Marinom Bitorajac

13 SNIMLJENIH PREDAVANJA & 11 ONLINE ZOOM UŽIVO PREDAVANJA

18.09.2022. – 16.12.2022.

 

 

Što ćete naučiti u Školi “Osnove Human Design sistema”?

OSNOVE HUMAN DESIGN SISTEMA je za ljude koji žele naučiti kako praktično, svakodnevno živjeti svoj jedinstveni dizajn.

Osnove Human Design Sistema je prva razina generalne edukacije na temu Human Design sistema. Dizajnirana je da Vam pomogne da razumijete osnove vašeg (i tuđeg) dizajna, te postavlja čvrste temelje za razumijevanje ovog naprednog sistema tumačenja ljudske energije i vaše energije, ali i energije drugih, poput vaše obitelji, suradnika ili klijenata.

Škola pokriva osnovne komponente Human Design sistema (za više detalja, kurikulum i cijenu kliknite ovdje.).

Svatko od nas je jedinstven i ima svoj osobni način donošenja odluka. U ovoj školi ćete pogledati ispod površine svoje osobnosti i realnosti, pronaći što vas motivira, kako ispravno donositi odluke, kako na vas utječu drugi i kako vi utječete na njih, kako biti u harmoniji sa vašom pravom prirodom, te alate kojima možete ostvarivati svoje urođene potencijale putem najmanjeg otpora i vašeg najvećeg zadovoljstva.

Osnove Human Design Sistema je online škola u sklopu Human Design Akademije Marine Bitorajac. Radi se o transformativnom putovanju koje može promijeniti vaš život. Ova škola podučava osnove najmodernijeg sistema za razumijevanje ljudske energije – Human Design sistema.

Informacije koje ćete dobiti u ovoj školi povesti će vas na nevjerojatan put otkrivanja samoga sebe, ali i drugih ljudi, kao i čarolije funkcioniranja ljudske energije općenito.

 

Sve informacije o detaljnom rasporedu, kurikulumu  i cijeni pronađite ovdje:

Human Design Akademija

Vidimo Se!
Marina

Comments (0)