Osobne Energetske Konzultacije

Došlo je vrijeme za sasvim novu vrstu konzultiranja: Energetsko Konzultiranje.

Energetsko konzultiranje je umjetnost. Radi se o razmjeni energija između dvije (ili više) osoba u kojem konzultant koristi svoju sposobnost čitanja i usmjeravanja energija prema slobodnom tijeku u svim životnim situacijama klijenta.

Energetsko konzultiranje pridonosi mogućnosti spajanja klijenta sa svojom unutarnjom snagom, upoznaje ga sa osobnim, jedinstvenim dizajnom i kako koristiti svoju kreativnu energiju za modeliranje boljeg životnog iskustva na svim poljima života.

Energetsko Konzultiranje pojašnjava kako se klijentova životna iskustva uklapaju u veći uzorak koji je njegov „životni plan“, odnosno, svrha. Približuje klijentu vrste aktivnosti u kojima njegova životna energija može teći sa najvećom lakoćom i zadovoljstvom.

Kroz osobne Energetske Konzultacije vođeni ste da se sjetite tko ste zaista – tko ste došli biti u ovom životu.

Energetsko Konzultiranje bazira se na Vašem jedinstvenom Energetskom Dizajnu i otkriva blokade nastale programiranjem u djetinjstvu koje se otpuštanjem mogu transformirati u novi izvor kreativne energije. Ta se energija može usmjeriti prema novim smjerovima i smislu života.

Uspješno Energetsko konzultiranje pomaže Vam da razvijete samopouzdanje i počnete slušati svoj unutarnji autoritet umjesto da se uplićete u beskonačnu dramu u kojoj igrate ulogu žrtve drugih ljudi i okolnosti.

Konzultacije su u potpunosti iskrojene prema Vama – vašem jedinstvenom Energetskom Dizajnu.

Osobne energetske konzultacije su za vas ako želite:

  • vidjeti aspekte svog života na koje ste do sada bili slijepi

  • donositi odluke koje su u skladu sa svojom najvišom svrhom i potencijalom

  • produbiti svoju vezu sa vlastitom unutarnjom moći – izvorom Energije

  • prevazići brigu, konfuziju, strah, anksioznost

  • razumjeti da su stvari koje ste do sada mislili da s vama nisu u redu, zapravo vaši najveći darovi

  • živjeti u skladu sa svojim jedinstvenim energetskim dizajnom i ispunjavati svoje potencijale.

Opcije osobnih Energetskih Konzultacija*

Osobne Konzultacije* 30 min

CIJENA: 53 €/30 min

Stavljamo laser na postojeći problem/izazov, pronalazimo uzrok i najefektivniji način da se napravi promjena. Savršeno za goruće probleme.

Osobne Konzultacije* 60 min

CIJENA: 106 €/60 min

Radimo presjek vašeg života i životne situacije da se poravnate sa onim područjima života u kojima imate konfuziju ili nelagodu. Ova verzija je za nešto što nije goruće, ali se ponavlja i želite rasvijetliti problem.

Osobne Konzultacije* 90 min

CIJENA: 159 €/90 min

Istražujemo vaše životne cikluse i vašu svrhu. Odlično za razumijevanje dubljih problema koji stvaraju brigu, konfuziju, strah, depresiju, anksioznost, opsesiju…

*Sve osobne Energetske Konzultacije dostupne su nakon inicijalnog tumačenja vašeg Energetskog Dizajna. Konzultacije su preko video poziva (Skype, Viber ili WhatsApp). Dobiti ćete audio mp3 snimku konzultacija.