PETI ELEMENT

Marina Bitorajac

PETI ELEMENT

VODIČ ZA VAŠE PUTOVANJE U CJELOVITOST
DIGITALNO, DRUGO IZDANJE

CIJENA KNJIGE: 39 €

TKO STE VI ZAISTA?

Poznajete li svoju pravu prirodu?

Samo vi možete pronaći odgovor na ovo veliko i prosvjetljujuće pitanje. Postavljanjem ovog pitanja samome sebi, uz knjigu PETI ELEMENT duboko će se transformirati vaša percepcija samog sebe, a time i vašeg svijeta. Otvorit će se uvid u pravu prirodu Kozmičke Stvarnosti i vaše mjesto u njoj.

Knjiga PETI ELEMENT Marine Bitorajac poput mača, precizno, jednostavno i elegantno reže kroz iluzije ega i ukazuje na bezvremensku esenciju vašeg bića. Svako poglavlje je aktivna meditacija koja korak po korak, oslobađa od ideje o odvojenosti i ukazuje na vašu pravu prirodu. Vodi vas preko svih dosadašnjih ograničavajućih slika o sebi i svijetu. Pozvani ste da sa knjigom PETI ELEMENT uvidite stanje unutarnje slobode. To je vaše prirodno Stanje harmonije s prijateljskim Kozmosom. STANJE HARMONIJE S ONIM TKO ZAISTA JESTE!

Svako poglavlje knjige je aktivna, duboko transformativna meditacija koja vas korak po korak, nježno ali snažno, oslobađa od ideje o odvojenosti te ukazuje na vašu pravu prirodu. Vodi vas preko svih dosadašnjih ograničavajućih slika o sebi i svijetu.

REKLI SU O KNJIZI PETI ELEMENT

Knjiga Peti element ne samo da opisuje prirodu otvorenog, prosvijetljenog uma, već nas i ohrabruje i direktno vodi kroz novu perspektivu duhovnosti u svakodnevnom životu.
Žana R.

Za one koji su spremni čuti – ovo može biti posljednja knjiga. Ostavila me sa tihim smiješkom i u dubokom miru.
Toni A.

Marina je istinski inspirativna učiteljica. Već nakon nekoliko pročitanih redaka Petog elementa, vraćam se u istinu moje prave prirode i život je opet jednostavan. Preporučam svakome od srca da urone u ovu fenomenalnu knjigu!
Kata P. V.

Pozvani ste da se sa knjigom Peti element kao vodičem i prijateljem otisnete na najvažnije i najuzbudljivije putovanje vašeg života: buđenje za svoju pravu prirodu kozmičkog plesača! 

Iz uvoda knjige: “Dobro došli na vaše Junakovo Putovanje! Vi ste ga sami odlučili poduzeti i upravo ste učinili prvi korak uzevši ovu knjigu u svoje ruke i u svoj svijet. Hvala Vam na tome. U ovoj knjizi poduzet ćemo zajedničko Putovanje prema vašem Jastvu. Znači li to da vi niste svoje Jastvo pa morate putovati do njega? Nipošto. Vi već jeste savršeni i cjeloviti, ali to uglavnom ne vidite jer morate ponovno progledati svojim unutarnjim vidom kako biste se zaista vidjeli. Zato poduzimamo Putovanje »natrag« prema samome Sebi – da bismo otvorili svoje drevne oči i uvidjeli svoju  pravu prirodu. Sve riječi u ovoj knjizi nisu ništa drugo doli ogledala vašeg božanskog Jastva. U svojoj skrivenoj biti svi znamo da smo vječna Božja djeca (djeca Kozmosa), ali ego pokušava održavati odvojeno stanje kako bi ostao na životu. Međutim, varke ega možemo prozreti i to je moja namjera u ovoj knjizi.”

Peti element: »kvintesencija«

Kvintesencija (etimološki: lat. quinta – peti, i essentia – esencija, bivanje) – alkemičari kvintesenciju zovu i eter ili æter, a predstavlja ono od čega je sastavljen čitavi Kozmos.

Peti element je esencija svih živih bića i sve energije koja postoji u svim prostorima, u svim vremenima i na svim razinama postojanja. Nevidljiv je fizičkom oku, ali je esencija unutarnjeg vida.

Onaj koji gleda unutarnjim vidom uistinu vidi.

Budan je.

Tko smo mi? Zašto smo ovdje? Zašto patimo?

 

Čovjek se bavi ovim pitanjima od sȃmih početaka postojanja: filozofi, gurui, znanstvenici i umjetnici pokušavali su dati odgovore, a traži ih i onaj koji ne zna da traži.

Pozvani ste na najvažnije Putovanje na koje se ikada možete otisnuti. To je putovanje do Sebe – svoje prave prirode ili Jastva. Na tom ćete putovanju tražiti odgovor na najvažnije pitanje koje ikada možete postaviti samome sebi: Tko sam ja?

Za ovo putovanje nisu vam potrebna nikakva prethodna znanja, učenja, vjerovanja, pripreme ni tečajevi. Nije vam potrebno ni znanje psihologije, astrologije, šamanizma ili medicine. Neće vam trebati religija, čak ni duhovnost. Neće vam trebati nikakva teorija ni znanje. Umjesto toga, okrenut ćete se jedinom izvoru koje ima izravno, iskonsko iskustvo u ovoj temi. Okrenut ćete se najvećem stručnjaku koji sakuplja živa, direktna iskustva u vašem životu oduvijek i svakoga trenutka vašeg života: sȃmome sebi. Vi ćete postaviti pitanje »Tko sam ja?« i propitati prirodu toga tko vi zaista jeste. Samo vi možete pronaći odgovor na ovo veliko, najvažnije i prosvjetljujuće pitanje. I ne samo da vam ne treba ništa više od onoga što već imate (sebe samoga), već vam ne trebaju niti nikakva putovanja, posebne vježbe, planovi napretka, dvanaest koraka ni mentalne mape. Odgovor(e) ćete pronaći u svojem svakodnevnom iskustvu. Nije li to oslobađajuće? Ne treba vam ništa osim namjere da se vratite Kući.
Vi zaista jeste početak i kraj svojega svijeta i najveći stručnjak u življenju svojega života.

“Kada ugledamo svoju pravu prirodu, ego nam više ne može ništa. Nema natrag. Transformacija je trajna – otvorile su se drevne oči. Probudili smo se za svoju pravu prirodu. Svrha ove knjige jest da vam služi kao putokaz na vašem Junakovom Putovanju buđenja. Po to ste i došli. Duboko u sebi znate da je buđenje jedino što vas zanima i jedino što je vrijedno postići”.

O autorici

MARINA BITORAJAC

Na razini ove Igre u kojoj se pretvaramo da smo odvojeni igrači, neke od uloga Marine Bitorajac su, ne nužno tim redoslijedom: žena, majka, supruga, tumač energije, Posrednik između Svjetova (Projektor), pisac, učitelj ne-dualnosti i ljubitelj Kozmičke Stvarnosti. I ništa od toga.

Marina je pionir u polju tumačenja ljudske energije. Autor je Ljudskog Energetskog Dizajna, sinteze suvremenog holističkog koncepta tumačenja ljudske energije. U čistoj radosti tumači Human Design i astrološke energetske mape ljudima, te ih na pozivnicu, usmjerava ka pronalasku unutarnje istine i svoje prave prirode. Na YouTube kanalu „Marina Bitorajac – Human Energy Design“  dijeli  uvide iz perspektive Human Design-a, astrologije te ne-dualnih učenja u svrhu usmjeravanja i podrške u osobnim i globalnim energetskim ciklusima evolucije ljudske vrste.

Marinin rad namijenjen je „tragačima za istinom“ – onima koji žele otvoriti oči za svoju pravu prirodu i služiti Kozmičkoj Cjelini kroz življenje svojih urođenih, jedinstvenih darova. U svrhu edukacije i podrške u procesu transformacije (deprogramiranja od ego uvjerenja/kondicioniranja), Marina i  njezin suprug Dean osnovali su Human Energy Design Akademiju. U sklopu Akademije se praktično kroz transformacijsku školu započinje i podržava proces transformacije (eksperiment) kroz Human Design sistem te smjernice ne-dualnih učenja. Akademija je osnovana kao mjesto za podršku, edukaciju i dijeljenje za sve one koji žele osvijestiti svoje pune potencijale, uvidjeti pravu prirodu Kozmičke Stvarnosti i prepoznati svoju svrhu u Kozmičkoj Cjelini.

PETI ELEMENT je Marinina prva knjiga. Nastala je iz duboke ljubavi i suosjećanja, s brižnom namjerom pomaganja svima koji se žele osloboditi od patnje nametnute osjećajem odvojenosti. Svima koji žele odustati od borbe sa Stvarnošću te doživjeti istinsku Ljubav, trajni Mir i Radost.

Sva pitanja, pohvale i komentare pošaljite nam na mail: info@humanenergydesign.com

Kako naručiti knjigu?

Tiskano izdanje knjige „Peti Element“ je rasprodano! Trenutno možete naručiti digitalno izdanje klikom na donji gumb „NARUČI KNJIGU“, što će vas automatski odvesti na stranicu za narudžbu knjige.