Pozivnica na Slobodu

Da uopće postojimo je dar. Misterija. Sila koja nam daje Život, prisutna u svemu što postoji, jest naša prava priroda. Istovremeno, upravo tu svoju pravu esenciju previđamo jer je očigledna. Poput disanja, uzimamo svoju pravu prirodu zdravo za gotovo, i umjesto da živimo iz te Ljubavi Koja Svemu Daje Život, pratimo beskonačni tijek misli masovne svijesti. Prisutnost je naša prava priroda, ali je većinu vremena ometamo i ignoriramo življenjem u stanju traženja, očekivanja i mentalne interpretacije Čuda Života. Ali, kada naša pažnja počinje sve više počivati u sada i ovdje, naša prirodna genijalnost se pojavljuje u punom sjaju! Ta prirodna inteligencija nadilazi našu genetiku, IQ, godine, kondicioniranje kulturom, jezikom i obrazovanjem. Možemo je zvati Inteligencijom Srca. Ili Ljubavlju. To je naša Esencija. Da bismo ponovno otkrili svoju Slobodu, potrebno je uvidjeti sam za sebe da JA JESAM izvor svega što postoji. Prisutnost je stanje otvorenosti prema nepoznatome, daje dobrodošlicu i obljubljuje ono što jest.

Pozvani ste na dijeljenje Istine o našoj pravoj prirodi, slobodni od dogmi, ideologija, religije i znanosti. Sve što vam treba jest vaše iskustvo – tko vi jeste. Pozvani ste na komunikaciju koja slavi našu zajedničku Esenciju, Svijetleću Prisutnost koja napaja naše živote Ljubavlju. Pozvani ste da se probudite za svoju vječnu Slobodu.

Moja je jedina istinska strast dijeljenje Ljubavi koja prirodno sjaji iz nas kada prepoznamo svoju pravu prirodu kao Jednost koja se manifestira na beskonačne načine, kroz „mene“, „tebe“, „stablo, travu, životinje, ljude, Sunce, Mjesec, nebo, i sve što Jest“. Sve se to manifestira samo zato da bi se Jedno ponovno zaljubilo u Sebe. Izvor se prelijeva iz nas u beskonačnoj, čistoj Ljubavi. Svatko od nas već jest ta Ljubav, ali mislimo da tražimo nešto drugo, negdje drugdje.

Ovo je transmisija za sve Prijatelje na Putu:

Maya, san o odvojenosti je kreativnost Svijesti. Jedne Svijesti, i ti si, ta kreacija. Ti si to savršenstvo- Život je umjetnost, vrijeme je umjetnost, prostor je umjetnost Kreatora. Što je ta umjetnost, kreativnost Jednog? Ono što jest: beskonačno rađanje bezbroja kreacija Jednog.

Postoji samo sada. Postoji samo ovdje. Prisutnost. Tišina Srca. Stoga, opusti se. Nije potreban nikakav napor biti, postojati. Ne možeš ne biti. Uživaj! Slavi Život kao umjetnost! Ti već jesi sve što trebaš biti. Sviđalo ti se to ili ne, ti si onaj kojeg si tražio. To je toliko očigledno. I savršeno. Jednostavno jesi ono što si uvijek bio i uvijek ćeš biti. Ti si sveprisutna Svijest. Ništa ne postoji van tebe. Ti si umjetnost Boga.

Prepoznavanje ove jednostavne istine je Ljubav. Sloboda. To nije ego ljubav koja nešto traži ili očekuje. To je Univerzalna Ljubav koja se manifestira kao potpuno prihvaćanje, blagoslivljanje, zahvalnost i slavlje Života.

Prepoznavanjem svoje prave prirode Jednosti, napokon prestajemo biti stranac u svijetu. Prestajemo tražiti dom jer smo svugdje i sa svakim kod kuće i sa prijateljima. U miru smo i zadovoljstvu u Sebi. Tada se i naša vanjska svrha odvija u čistoj radosti i autentičnom doprinosu Cjelini. To je Stvarnost Prijateljskog Kozmosa.


Pogledajte video Pozivnica na Slobodu: 

 

Knjiga Peti Element jedan je od putokaza prema Slobodi.

Ljubim,

Marina