Sinastrija

Sinastrija je analiza koja uspoređuje dinamiku vaše energije s energijom druge osobe.

 

Zbog čega ste odabrali odnos? Što vas uči? Koje kvalitete unosi druga osoba u vaš život? Što je vaša misija a što misija druge osobe i kako se one preklapaju?

Usporednim Horoskopom ili Sinastrijom se procjenjuju sve vrste odnosa kako bi došli do informacija koje ih mogu poboljšati i osvijetliti nesvjesne obrasce u odnošenju prema drugima, bilo da su nam roditelji, ljubavni ili poslovni parteri, djeca, članovi obitelji ili kolege.

Svatko od nas je rođen sa svojom natalnom kartom, koja predstavlja fotografiju planeta na nebu u trenutku rođenja. To znači da imamo svoj specifični energetski potpis koji ovisi o položaju planeta po znakovima, kućama i međusobnim aspektima planeta.

Kada smo u interakciji s drugim ljudima, tada se naš i njihov energetski potpis miješaju, i to na mnogo kompleksniji način nego to mogu pokazati samo sunčevi znakovi.

Tu je sinastrija kao grana astrologije u mogućnosti dati detalje te kompleksne igre energija i međusobnog utjecaja dvoje ljudi.

U tumačenju sinastrije ljubavnih partnera, odnosno čitanju odnosa dvije natalne karte dvije osobe, fokusiramo se na muški i ženski aspekt obje osobe, te kakve energije koji partner treba za osjećaj zadovoljstva i ispunjenja.

Gledamo koje lekcije jedno uče drugoga i na koji način si pomažu da te lekcije savladaju. Tumačimo gdje se energetski potpisi dvije osobe harmonično izražavaju, a gdje nastaje tenzija.

– Sinastrija je ekstenzija interpretacije natalne karte, a radi se o usporedbi dvije natalne karte koja nam daje dragocjene informacije o povezanosti i međusobnom utjecaju te dvije osobe. –

Dodatno je moguće tumačiti kompozitnu/Davisonovu kartu dvije osobe koja pokazuje spoj njihovih energija iz kojeg nastaje treća, nova energija.

Kompozitna karta pokazuje tu treću energiju koju par zajednički stvara, kako se ta energija emitira u svijet, te kako svijet vidi i doživljava te dvije osobe kao par.

Kompozitna karta pokazuje kakve su vrste aktivnosti, koja okolina i zajednica potrebne paru da bi optimalno funkcionirao kao par. Također, pokazuje i koje teme par uči zajedno kroz partnerstvo i na koji način mogu kao par zajedno rasti.

Sinastrija je savršena za parove, za poslovne odnose, ili za prijatelje. Također je odlična za osvještavanje odnosa unutar obitelji. Preporuča se za roditelje s djecom.