Tumačenje karte Energetskog Dizajna

Nitko nije isti kao vi. Tumačenje vašeg Energetskog Dizajna pokazuje tko ste zaista.

Dobro došli!

Poput mnogih drugih ljudi, i Vi ste vjerojatno usred velike osobne transformacije. Stari načini funkcioniranja jednostavno više nisu dovoljni i više „ne rade“ u ovo doba Velike Transformacije. Potrebni su nam novi načini da budemo MI. Na sreću, dobili smo različite putokaze, a Human Design je trenutno najvrijedniji od njih.

Vaše osobno tumačenje Energetskog Dizajna kod Marine potpuno će vam transformirati ideje o tome tko ste i otvoriti vam nove vidike o tome tko Vi zaista jeste i koji su vaši potencijali, te kako to sve ostvariti. Vaš Energetski Dizajn je Marinino specijalno “čitanje” Vaše jedinstvene energije koje objedinjuje vašu astrološku natalnu kartu i Human Design kartu.

Ukoliko prvi puta čujete za Human Design sistem, preporučamo Vam da pročitate sve o tom najmodernijem alatu za buđenje ljudske svijesti ovdje ili na YouTube kanalu Marina Bitorajac – Human Energy Design.

Tumačenje vašeg Energetskog Dizajna pokazuje tko ste zaista, a to vas osnažuje u načinu na koji koristite svoju energiju u odnošenju sa svijetom, drugim ljudima i njihovom energijom – jer smo svi energetski povezani i tuđa energija utječe na nas, baš kao što i naša jedinstvena energija ima utjecaja na druge ljude.

Za tumačenje Energetskog Dizajna potreban je datum, mjesto i točno vrijeme vašeg rođenja. Ti podaci koriste se za kalkulaciju vaše Energetske Astrološke natalne karte i karte Human Design. Za tumačenje Energetskog Dizajna, Marina se koristi sa obje karte jer svaka daje svoje bogatstvo informacija, a time se dobiva do sada nedostupnu holističku sliku TKO STE VI i kako se najbolje poravnati sa vašoj pravom prirodom da biste živjeli život za koji ste dizajnirani!

Karta Energetskog Dizajna pokazuje:

 • vaš energetski tip: ulogu koju ste došli igrati u ovom životu (Manifestator, Manifestatorski Generator, Generator, Projektor ili Reflektor)

 • vrste energija od kojih se sastojite i kako kroz njih doživljavate život – vaš profil ili ulogu te kako se ona odvija kroz vrijeme (cikluse)

 • zašto ste ovdje (vaš životni put) i koja je vaša jedinstvena svrha

 • kako donositi odluke i poduzimati akcije u skladu sa svojim prirodnim Energetskim Dizajnom, tako da možete kreirati prirodni uspjeh (slobodni tijek energije) u svojem životu

 • arhetipove koji su dio naše osobnosti – naš autentičan „stil“ osobnosti (energetska astrologija)

 • vaš autentični osobni stil komunikacije i interakcije s drugima

 • vaš jedinstveni način učenja za maksimalnu učinkovitost

 • vaše potencijalne slabosti i ranjivosti (energetske) i kako ih minimizirati i pretvoriti u darove

 • kako vas drugi doživljavaju

 • što vas uzemljava i povezuje sa samim sobom

 • što vas pokreće a što vas blokira

 • koje životne lekcije i zadatke ste ovdje da savladate (što „studirate“)

 • kako ste dizajnirani da funkcionirate u odnosima (ljubavnim i svim ostalima)

 • vaš jedinstveni način probave, odnosno, prehrane koji omogućava da ispravno gledate na sebe i svijet (ispravnu kogniciju umjesto programiranja), te omogućava postizanje optimalnog zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti (ne trebaju vam nikave druge “dijete” osim ove informacije)

 • vaše optimalno okruženje (environment) za autentičan, balansiran i ispunjen život

 • gdje ste trenutno u vašim energetskim životnim ciklusima (astrološki), te koje su vam prilike za daljnji rast

 • i još mnogo toga…

Osnovno tumačenje vaše Karte Energetskog Dizajna obuhvaća 90 minuta konzultacija koje pokrivaju najvažnije dijelove vašeg jedinstvenog dizajna koji vam daju jasnoću i smjernice u ovom trenutku vašeg života.

Marina Bitorajac je kreator Ljudskog Energetskog Dizajna i tumači ljudsku energiju godinama. Vaše tumačenje kod Marine fokusirano je na vašu astrološku i Human Design kartu, ali je mnogo više od toga! Biti ćete napokon VIĐENI. Marina je Projektor sa svrhom i darom kanaliziranja onoga što trebate čuti i uvidjeti u vezi vas samih, a pri tome se služi jezikom Astrologije i Human Design-a kako biste dobili praktične alate i smjernice. Tumačenje vašeg Energetskog Dizajna je dakle, jedinstveni doživljaj vas samih koji je teško objasniti riječima, morate ga doživjeti.

Vaše tumačenje kod Marine je prije svega transformativni susret. Ljudi joj pišu godinama nakon tumačenja da još uvijek slušaju tumačenje i svaki puta nauče nešto novo o sebi i integraju svoju pravu prirodu.

Vaš doprinos za tumačenje u trajanju 90 minuta: 399 €.

Vaš osobni susret sa Marinom odvija se preko video poziva (Skype, Zoom, Viber, WhatsApp). Tumačenje je interaktivno i snima se (audio verzija), pa nakon tumačenja dobivate na email mp3 snimku koju možete preslušavati po volji.

 

Za informacije o načinu plaćanja i slobodnim termima, molimo Vas da nam pošaljete email.

“Human Design će nas pronaći u pravo vrijeme i kada smo spremi. Najprije će nas rastaviti kako bismo se ponovno sastavili u neku novu, bolju i jedinstvenu cjelinu. Otvorit će nam pitanja i uprijeti prstom u ono što nas koči, iskrivljuje nam perspektivu i udaljava nas od naše izvorne osobnosti, a sve sa svrhom da nas gurne korak bliže našem autentičnom “ja“.

Marinina Akademija Human Designa mi je jedna od najboljih odluka u životu jer sam osvijestila neke osobne obrasce koji mi ne koriste, bolje upoznala sebe i svoju istinsku prirodu ali i stekla više razumijevanja za svoje bližnje. Učenje Human Design-a mi je dalo hrabrost da vjerujem sebi i živim svoju istinu, ali i opuštenost i osjećaj da mogu živjeti bez opterećenja moranja i djelovanja nego u skladu sa svojom energetskim dizajnom. Način na koji Marina nesebično prenosi svoje znanje o Human Designu nije samo putem informacija i činjenica nego i kroz duboke intuitivne uvide. Marina je most. Preko njega nas je prevela na put osobne transformacije.

Hvala ti na tome, draga Marina!”

Z.R.

Draga Marina,

jako sam sretna jer sam te srela u mom životu, ti si mi jedina pokazala kako sam lijepa iznutra. Zahvalna sam ti do kraja života stvarno. Prekrasna si duša koja pokazuje kako smo stvarno lijepi i to bez nametanja, i to tako normalnim jezikom bez prevelike filozofije.

OGROMNO, OGROMNO OGROMNO HVALA!

 

R.S.

“Rad s Marinom vratio je i učvrstio moje samopouzdanje i vjeru u unutarnje znanje. Uvidi koje sam dobila voditi će moje životne odluke od sada pa na dalje. Marina me sjetila tko sam i pokazala mi što sve mogu. Preporučam rad s Marinom od srca!”

S.J.

Ne morate provesti više niti jedan dan zbunjeni, frustrirani, neispunjeni, ljuti, ogorčeni, ustrašeni. Tumačenje Energetskog Dizajna osnažuje vas kao ništa do sada.

Više informacija o Ljudskom Energetskom Dizajnu možete naći ovdje.

Odgovore na česta pitanja o tumačenju Energetskog Dizajna, kao i načine plaćanja pronađite na stranici Ljudski Energetski Dizajn FAQ (Česta Pitanja) ovdje.