Upoznajte pravila Igre Života – Glavne Zakone Kreacije

Sada već i ptice na grani znaju za Zakon privlačenja.

Zakon je preplavio Internet. Naravno! Ne samo da je Zakon privlačenja najmoćniji Zakon u Univerzumu, već je iznimno bitno da ga u potpunosti razumijete da biste se njime mogli koristiti na način koji stvara željena iskustva u vašem životu.

No, to ne znači da ako niste s njime upoznati, da se Zakon na vas ne primjenjuje. Zakon je temelj cijelog Univerzuma, primjenjuje sa na sve što postoji, konstantno, bez iznimke. Međutim, kada ne znate da ste pod njegovim utjecajem i da putem Zakona vaše misli i osjećaji kreiraju vašu stvarnost, onda ste netko tko kreira svoj život nesvjesno, na temelju onoga što su ga naučili o prirodi stvarnosti oni koji također ne znaju da su moćni kreatori.

Osim Zakona Privlačenja, postoje još 3 Zakona Univerzuma s kojima ćemo sada detaljno upoznati, jer zaista nema smisla da ne pročitamo „uputstva za upotrebu Života na Zemlji“, kada su nam već dostupna.

Pa krenimo redom, za početak tko ste vi uopće?

Tko ste vi?

Vi ste vibracijsko biće u vibracijskom Univerzumu ispunjenom beskonačnom Energijom koju interpretirate i oblikujete u vaša iskustva tako da fokusirate svoju pažnju na nešto i zovete to vašom realnošću.

Zakon Privlačnosti je Glavni Zakon na kojem se temelji cijela kreacija. Zakon Privlačnosti kaže:

Ono što je slično, privlači se.

Ili recimo: svaka ptica svojem jatu leti.

Svaka komponenta vašeg života je privučena k vama preko moćnog Zakona Privlačnosti koji odgovara na misli koje mislite, osjećaje koje osjećate- odnosno, na priču koju pričate o sebi. Svatko od nas kreira svoj život temeljem priče koju priča o sebi, odnosno, preko svoje dominantne vibracije.

Što je dominantna vibracija?

Vi ste fizički produžetak energije Izvora, jedinstven sa svojim jedinstvenim energetskim potpisom – Human Design kartom, točkom privlačenja (Magnetski Monopol), stanjem postojanja, jednostavno: vi. To je vaša dominantna vibracija ili točka privlačenja ili priča koju pričate o sebi konstruirana putem vaših dominantnih misli i osjećaja.

Vaša dominantna vibracija putem Zakona Privlačnosti kreira sve u vašem životu. Dakle, vi kreirate, znali to ili ne. Jednostavnije rečeno, zamislite sebe kao veliki magnet koji privlači suštinu onoga o čemu razmišljate i što osjećate.

Prema tome, ako se osjećate debelim, ne možete privući vitkost. Ako se osjećate siromašnim, ne možete privući blagostanje, i tako dalje. To se protivi Zakonu.

Promjenom vaših misli i osjećaja, odnosno, promjenom vaše dominantne vibracije (točke privlačenja), vi mijenjate vaš fizički svijet. Vaša svijest mijenja vaš život! I sad mi recite da niste moćan kreator! Ali, ne mogu zbog ovog ili onog….zaista? Možete. Samo ne vjerujete da možete. I opet ste to vi, kreator svojeg iskustva.

Svjesno vs nesvjesno kreiranje

Vaše životno iskustvo je rezultat, bolje reći odgovor Zakona Privlačnosti na dominantnu vibraciju koju nudite (zračite) cijelo vrijeme, bili vi toga svjesni ili ne. Dominantna vibracija je rezultat vaših misli i osjećaja.

Vi ste kreator oblikovanjem Energije, a to možete činiti svjesno ili nesvjesno.

Nesvjesno kreiranje je kreiranje opažanjem onoga što trenutno jest i regiranje na to po unaprijed naučenim obrascima.

Svjesni, namjerni kreatori kreiraju realnost koju žele, odnosno preferiraju. Drugim riječima, namjerno i svjesno biraju svoju dominantnu vibraciju konstantnim odabirom misli i osjećaja od kojih se osjećaju dobro – pričaju o sebi priču koju žele živjeti! I to čine, pazite sad: BEZ OBZIRA NA OKOLNOSTI (REALNU SITUACIJU). Ovo ne mogu dovoljno naglasiti: ako ćemo gledati realno stanje, onda ćemo samo (re)kreirati još takvog stanja.

Da bismo promijenili stanje, potrebno je ne gledati trenutnu situaciju (i time je potvrđivati), već se okrenuti u mislima i osjećajima u ”buduće” stanje u kojem je već sve kako želimo. Na taj način odašiljemo nove frekvencije koje su u skladu sa željenom budućnošću. Jasno mi je da za ovo morate biti dovoljan ”luđak” jer će vam drugi reći da niste realni. Hvala Bogu da niste realni, jer bi to značilo da niste u stanju kreirati ništa drugo nego iste životne okolnosti stalno i ponovno, samo u drugom pakiranju (isto sranje, drugo pakovanje).

Kako biste se nadahnuli i ohrabrili u tome da stvarate svoju realnost i budete autentični u stvaranju svoje istine i ostvarivanju svojih snova, bez obzira na trenutno stanje i tuđa mišljenja, napisala sam poseban tekst o tome kako biti ”normalan” u ludom svijetu: Jeste li došli na Zemlju obavljati posao Svetog Pobunjenika?

Možete ga pročitati ovdje. To je jedan od najčitanijh tekstova do sada, a vidjeti ćete i sami zašto.

Kad smo već kod ponavljanja istih obrazaca u životu, Human Design nam može pomoći da sagledamo koji su to obrasci koje ponavljamo, kako iz njih možemo naučiti i prestati s njima. Vaša natalna karta je simbolička mapa vaše individualne ljudske psihe i pokazuje sjeme svih talenata koje imate, ali i vama skrivene dijelove vaše podsvijesti koje ponavljate a da niti ne znate od kuda vam (iz djetinjstva, od kuda drugo), koji vas priječe da prestanete kreirati neželjeno.

Sad kada sam vam pokazala svoje igračke (nadam se da ćemo imati prilike igrati se zajedno u ovoj Igri Života kao ko-kreatori), vratimo se na upoznavanje sa  4 glavna Zakona Kreacije.

4 glavna Zakona Kreacije:
1. Postojim (JA JESAM)
2. Svi Smo JEDNO. Jedno je SVE.
3. ZAKON PRIVLAČENJA (Što šalješ, to ti se vraća.)
4. Jedina konstanta u Univerzumu je PROMJENA, osim prva 3 zakona koja se nikada ne mijenjaju.

1. Postojim (JA JESAM)

Ako čitate ove retke – postojite. Samim time što sada postojite, vaše postojanje je vječno jer postoji samo sadašnji trenutak. Linearno vrijeme je iluzija kreirana za potrebe doživljavanja uzroka – posljedice („karme“).

Ako postojite sada, postojali ste oduvijek i zauvijek ćete postojati. Možete promijeniti formu, ali ćete uvijek postojati. Vječni ste.

 Čim postojite, automatski zaslužujete biti sve što želite, budući da ste kreirani u benevolentnom, beskonačno obilnom Univerzumu koji je sastavljen od čiste ljubavi, svjetlosti i slobode. Jedina stvar koja ne postoji u Univerzumu je oskudica.

Kada ne biste zasluživali sve što želite, ne biste postojali, jer Univerzum nema redundantnih (suvišnih) kreacija. Također, budući da postojite, bezuvjetno ste voljeni. To znači da ste toliko voljeni da vam je čak dopušteno da mislite da niste bezuvjetno voljeni, odnosno, dopušteno vam je čak i da mislite da ste sami i prepušteni sami sebi, ako to izaberete. Toliko ste voljeni.

Dakle, opustite se, biti ćete ovdje VJEČNO.

2. Svi Smo JEDNO. Jedno je SVE.

Sve stvari su Svijest koja vibrira na različitim frekvencijama. Materija je zgusnuta Svijest zato jer vibrira na nižoj frekvenciji. Materijalni svijet je hologram Svijesti.

Svi smo povezani, sve je jedna međusobno povezana „stvar“, sve je ista Svijest. Svatko od nas je biće slobodne volje koje predstavlja Univerzum. Davanjem sebi, dajete cijeloj Kreaciji.

Baš kao što svaki komadić holograma sadrži u sebi informacije cijelog holograma, mi smo svi međusobno povezani. Sve je zapravo samo jedna međusobno povezana „stvar“, a to je Svijest. Svaka individua je samosvjesna, samodostatna i ima slobodnu volju, i predstavlja holografski prikaz cijele Kreacije, odnosno, Univerzuma.

Svaka individua je u potpunosti dovoljno moćna sama za sebe da kreira kakvu god realnost želi bez da bi to uspjela, mora nekoga (ili sebe) povrijediti ili nauditi. Drugim riječima, možete kreirati život kakav želite bez da vi ili netko drugi to mora“platiti“ ičime.

3. ŠTO ŠALJEŠ, TO TI SE VRAĆA (ZAKON PRIVLAČENJA)

„Vanjski svijet“ je samo refleksija unutarnjeg svijeta. Ne postoji „tamo vani“ bez vas, sve ste vi. Fizička realnost je zapravo ogledalo, holografski odraz onoga u što vi vjerujete da je za vas istina.

Svaka komponenta vašeg života je privučena k vama preko moćnog Zakona Privlačnosti koji odgovara na misli koje mislite i na priču koju pričate o sebi. Svatko od nas kreira svoj život temeljem priče koju priča o sebi, odnosno, preko svoje dominantne vibracije.

 Fizička realnost, se poput ogledala, neće promijeniti dok se vi ne promijenite prvi, odnosno, dok ne promijenite svoja uvjerenja.

 

4. JEDINA KONSTANTA U UNIVERZUMU JE PROMJENA, osim prva 3 zakona koja se nikada ne mijenjaju.

Ništa ne miruje, cijeli Univerzum je stalno u pokretu.

Mi putujemo zajedno sa ostalim planetama i zvijezdama kroz Univerzum. Sve se miče stalno. Sve vibrira. To vam govori da ne samo da je sve u pokretu, nego da je sve vibracija, a vibracija koju sada odašiljete putem svoje točke privlačenja ne mora biti ista kao i maloprije. Možete odabrati misliti o sebi i osjećati se zdravo, lijepo, voljeno, uspješno, vitko… upravo SADA i promijeniti svoj fizički svijet. I sada. I sada. I sada. U svakom trenutku vam je dostupan izbor vaše dominantne vibracije.

„Samo mjena stalna jest.“ – Heraklit.

Dakle, možete se već jednom naviknuti na to da se sve mijenja konstantno, bez prestanka. Proći će. Biti će gore i dolje, ali će sve proći jer mora proći – evolucija i Univerzum su stalno u pokretu.

Sažetak svega rečenoga do sada jest:

Želite li imati više novaca? Prestanite primjećivati da ga nemate. Ne možete jer je to „ISTINA“? Kakve veze ima istina s time? Jeste li igdje do sada u ova 4 Zakona Univerzuma pročitali da se trebate suočiti sa istinom ili realnošću? Niste. A Zakoni Univerzuma imaju ingerenciju nad „ljudskim zakonima“, zar ne?

Istina je ono što vi mislite da je istina.

Vaše okolnosti vam u svakom trenutku pokazuju što mislite da je istina i koja je vaša dominantna vibracija.

Dakle, mislite i osjećajte se onako kako želite kreirati svoju budućnost, bez obzira na to što pokazuju trenutne okolnosti. Ako ćete gledati u „istinu“,nećete moći promijeniti svoju točku privlačenja. Izaberite svoju novu istinu, mislite na takav novi način, ponašajte se na takav novi način, osjećajte se na takav novi način. I gledajte kako vam Zakon isporučuje novu realnost.

Ljubim.