Vaše riječi imaju moć. Koristite ih mudro!

Riječi imaju moć zato jer su riječi ENERGIJA.

Upotrebljavajte riječi oprezno!

Što to znači?

Riječi nisu samo elementi govora ili pisma.

Riječi su energija, baš kao i sve od čega smo sastavljeni.

Kada riječi izgovaramo na glas, one imaju velikog utjecaja na način na koji energija “putuje prostorom”.

Riječi su zapravo vibracija koja zatim zbog Zakona Privlačnosti, pak privlači slične vibracije.

Univerzum ne razumije vaše riječi doslovno, tako da mu je svejedno da li se obraćate na hrvatskom, engleskom ili esperantu – Univerzum razumije samo jezik vibracije.

Dakle, kada izgovarate riječi koje su negativne, koje sadrže vibraciju straha, strepnje, oskudice, nesigurnosti, bojazni ili bilo koje druge negativne emocije, vi zapravo govorite jezikom Univerzuma samom Univerzumu da želite JOŠ VIŠE ISTOGA. A Univerzum UVIJEK odgovara i daje vam ono što ste naručili.

Budite sigurni da vas Univerzum čuje uvijek.

I onda kada ste po sedmi puta u danu ispričali neugodan događaj mužu, kolegici s posla, mami, susjedu… s time ste poslali sedam puta više narudžbi Univerzumu da želite još istoga neugodnog osjećaja.

Kako iskoristiti ogromnu moć svojih riječi?

Govorite samo o onome što zaista mislite. Govorite samo istinu. Ne lažite niti drugima niti sebi. Govorite otvoreno, i kada razgovarate sami sa sobom i sa drugima.

Ne trošite uzalud energiju na isprazno brbljanje ili savjetovanje drugih. Prečesto ljudi rasipaju energiju pričajući o stvarima koje s njima nemaju nikakve veze. Ego voli teoretizirati i intelektualno objašnjavati drugima kako se što radi, ali s time se odvraća od stvaranja vlastite sreće.

Šutnja je zlato.

Prije nego progovorite upitajte se čemu služi to što želite reći?

Da li je korisno i doprinosno ili je samo pričanje radi pričanja ili još gore, pričanje radi hvalisanja (priznajte si kada se hvalite).

Još jedna jako važna stvar u vezi šutnje: pazite KOME govorite o svojim snovima. Upitajte se da li će ta osoba zaista istinski moći podržati vaš san ili će poklopiti vaše oduševljenje? Obično nas naši bližnji ometu negativnošću jer se boje da će vas izgubiti ako vam bude predobro (podsvjesan strah).

Riječi kada se upotrijebe svjesno i sa snažnom namjerom mogu kanalizirati božanski duh i iscjeljivati, stvarati čuda. Isto tako mogu stvarati čuda kakva ne želite.

Odlučite da ćete prestati govoriti o tome što namjeravate učiniti, već samo podijelite s drugima ono što već jeste učinili.

U tajnovitosti se krije moć. Neka vaši snovi budu zaštićeni tišinom, njegujte ih kao tek niknule sadnice.

Govorite kako treba: pazite na svoje riječi!

Ako želite ljubav, ne govorite da vas nitko ne voli. Govorite o sebi kao da ste voljeni.

Izgovarajte SAMO RIJEČI KOJE PODRŽAVAJU VAŠ SAN! Sjetite se da izgovaranjem riječi šaljete Univerzumu narudžbu. Što želite naručiti?!?

Ako želite ljubav, govorite s ljubavlju.

Ako želite novac, govorite velikodušno.

Ako želite zdravlje, govorite zdravo.

Ako želite priliku, govorite kreativno.

Ako vam je teško negativno govorenje pretvoriti u pozitivno, tada barem prestanite pričati.

Recite svijetu tko ste svojim riječima.

Izgradite svoje čudo pomoću najboljeg odabira riječi. Neka vaše riječi otkrivaju vašu istinsku bit i stvaralački Duh u svakom trenutku.

VI STE BOG KREATOR. PONAŠAJTE SE TAKO!!!

Za instantno nadahnuće, slijede afirmacije koje možete koristiti kada god se sjetite, napišite ih na post-it, zalijepite na vidljivo mjesto, upišite u mobitel, objesite vašoj mački ili psu o rep, zapamtite, tetovirajte, preporučite (zašto ne biste o ovome pričali sa drugima umjesto o nečemu što ne želite u svojem iskustvu?)….

Ja sam Kreator svoje realnosti.

Ja stvaram pomoću svojih riječi, misli i osjećaja.

Ja poštujem svoje riječi.

Moje riječi poštuju mene.

Kako govorim, tako će i biti.

Uživajte u korištenju moći vaših riječi.

Vidjeti ćete vrlo brzo koliko negativno govorite, a da toga niste svjesni. Ali dobra vijest je ta da čim počnete paziti na to što (i kome!) govorite, vrlo brzo ćete uvidjeti pozitivne rezultate, vrlo brzo i vrlo ugodno!

Knjiga  PETI ELEMENT kanalizirana je za Vas kao putokaz na Putovanju ka Sebi.

Ljubim vas.