Single Blog

VELIKA TRANSFORMACIJA 2020 -2030 ☆ Besplatna PDF knjiga ☆

(klikni na sliku za download PDF knjige “Velika Transformacija 2020 – 2030 / Marina Bitorajac)

 

 

Ljudska vrsta na pragu je velike evolucije.

U razdoblju od 2020. do 2030. godine otvara se mogućnost za skok u svijesti koji nikada do sada u povijesti ljudske vrste nije bio moguć. Zaista živimo u uzbudljivom dobu, velike su transmutacije, i velika je prilika za oslobođenje, a to jer ono za čime zapravo svi tragamo. Možda ste već čuli da se spominje VELIKA TRANSFORMACIJA 2020 – 2030. Mnogi drevni kalendari, učenja i mitovi predviđaju dolazak faze ljudske evolucije koju možemo nazvati i Velika Transformacija ili Velika Promjena.

Što je to što se zapravo dešava?

Ljudska vrsta doživljava ogromne promjene. Mutiramo.  Izranja nova svijest, a prekretnica je 2027. godina.

Jedno je sigurno: idemo velikom brzinom prema Jednosti. Svjedoci smo već sada velikim energetskim promjenama – promjenama u razini svijesti čovječanstva. A još nas u slijedećih 10-tak godina čekaju naredne promjene koje će imati dalekosežne posljedice.

Ova knjiga i serija video predavanja pokrivaju sve bitne dijelove tog procesa buđenja: gdje smo sada, što nas čeka, i kako se najbolje nositi sa promjenama i pronaći pravoga sebe – što i jest svrha ovog putovanja u fizičkom tijelu. Napisana je za Tebe.

Ovdje možete downloadati besplatno PDF knjigu “Velika Transformacija 2020 – 2030″ Marine Bitorajac, a po kojoj je snimljena i serija od 4 video predavanja na YouTube kanalu ” Marina Bitorajac – Human Energy Design”.

Velika Promjena 2020 – 2030 Marina Bitorajac

Ovdje možete pogledati sva četiri video predavanja:

 

 

Ljubim 💜

Comments (0)