POZIV ZA ZEMLJINE ČAROBNJAKE: NAŠA MISIJA JE UVIĐANJE SAVRŠENSTVA U IGRI OGLEDALA!

Voljeni,

Prisjetimo se: živimo u Hali, Igri Ogledala. Ono što zovemo stvarnost je igra ogledala.

Samo je jedno ogledalo: Jedan Kristal Svijesti i to je Vječno, Bezvremeno Ogledalo.

Svatko koga vidimo u ogledalu je ili jedna faza ili je jedna verzija nas samih u drugačijem svemirskom odijelu.

Kada uđete u Halu Ogledala, sami ste. Ali djeluje da ste mnogi zato jer ogledala oko vas pokazuju mnogo vaših odraza. Svaki taj odraz ste i dalje VI, ali ne vaš fizički oblik (koji se ionako stalno mijenja tijekom jednog života, a živite simultano mnoge živote) već vaša Esencija. Ono Što Zaista Jeste.

Naš je zadatak kao Igrača Igre Ogledala, kao Putnika na vremenskom brodu kojeg zovemo Zemlja, sjetiti se svoje primordijalne Jednosti sa Svime Što Jest.

Naš je zadatak uvidjeti da je odraz u Ogledalu našeg svijeta odraz Savršenstva svega kreiranoga.

Praktično: ŽIVJETI LJUBAV.

Sve je nastalo iz Ljubavi i to je ultimativna istina koja se ne mora dokazivati, već se spoznaje okretanjem u svoj Izvor.

Svatko koga vidimo u ogledalu je prilika da se zaljubimo ponovno u Sebe. Prilika da kroz naše “ljudske” oči gleda Bog.

Kada govorim “Bog” mislim na Kreaciju, Izvor, Kozmos – kako god nazivali neizrecivu Svjetlost, Ljubav koja JESMO.
I ne možemo ne biti Bog ma koliko se god trudili, jer bili mi toga svjesni ili ne, ljudska uloga je samo odijelo, odraz nemanifestiranog Jednog u Ogledalu “mnogih”.

Ali to ljudsko odijelo je dar! Nije kazna, iako tako može djelovati kada zaboravimo na to da nismo sami sebe kreirali.

 

Provjerite sada: da li stvarate sami sebe?

Tko ili što otvara vaše oči ujutro, kuca vaše srce, raste kosu i nokte, pokreće vjetar, cvjetanje biljaka…?

Očigledno je da je to nevidljiva sila Kreacije. Nevidljiva je ali je SVEMOĆNA. I očigledna. Toliko je očigledna da je previđamo.

Previđamo svoje prisutstvo, život, svijest koja doživljava kreaciju zato da je može blagosloviti, uživati u njoj, radovati se, igrati se, kreirati umjetnost iz ljubavi prema samom postojanju.

 

Naša je misija utjeloviti pecepciju Jednosti (bez obzira na to što djelujemo da smo “mnogi”) u Hali Ogledala gdje djeluje da smo svi odvojeni i da postoji “onaj drugi”, uvidjeti primarni integritet prirodnog poretka Jednosti u iluziji fragmentiranog svijeta dualnosti.

Samo je Jedno Sebstvo i nije osobno. Kako vidiš onog drugog, tako i sebe. Ali, obojica ste Jedno Sebstvo, Prisutnost, Život, Svjetlost i Bog.

Jednostavnije: prepoznati svakog brata i sestru kao Sebe samog – odraz u ogledalu.

Da, to vrijedi i za sve ljude koji su nam ikada stali na put, povrijedili nas, nanijeli štetu ili nepravdu. Jer, u Igri Ogledala vrijedi samo jedno pravilo:

Ono što vidiš, svjedočiš i time KREIRAŠ.

Dobra vijest je da u svakom trenutku imamo slobodu predomisliti se i promijeniti svoju percepciju onoga što vidimo (čime istovremeno kreiramo novu vremensko-prostornu liniju) kroz OPRAŠTANJE.

Majstorstvo

Proces vraćanja Jednosti zovemo i Alkemijom, Putovanjem, Transformacijom svijesti, Buđenjem, Preporađenjem, Čudotvorstvom… sve je to isti proces Opraštanja sebi i svijetu jer grijeh ne postoji. 

Proces transformacije može nam djelovati u određenim fazama zastrašujuć, bolan i kao da nas vodi u smrt. To je zato jer je potrebno pogledati strahu u oči i otvoriti Drevno Oko – pogledati u ogledalo: uvidjeti ćemo da većina svijeta živi u prividnoj, ali za njih potpuno stvarnoj odvojenosti od Duha, Sebstva, Prisutnosti kao svoje vječne Prirode.

Da bismo transedetirali strah potrebno je uvećati ga do tih proporcija da se raspline na svjetlu svjesnosti.

Transedetiramo strah tako da ga koristimo kao gorivo za naš proces sagorijevanja povijesti, DNK sjećanja na traume svih naših predaka  koji su do sada patili od krivice i progona koji njima ne pripada i nije dio prirodnog poretka stvari.

Svaku ružnoću i deformaciju u ogledalu ispravljamo tako da uvidimo ljepotu, nevinost i savršenstvo koje se krije iza privida odvojene osobe koja čini zlo.

Strah kojeg osjećamo kada gledamo ljude ili situacije u svijetu koje su niske frekvencije je barijera koju svjesno trebamo preći da se vratimo u percepciju Jednosti kao živuću praksu našeg života, a ne samo filozofiju ili slovo na papiru.

Drugim riječima, posvećujemo se Majstorstvu.

To je ionako jedini smisao života u ljudskom tijelu.

U svakom trenutku Jedno se može utjeloviti na planeti koja doživljava evoluciju (uzlazi) kao “običan čovjek” koji ima misiju ponovnog buđenja za svoju pravu prirodu.

Takve misije zovemo Majstorima, Avatarima, Buddhinom ili Kristovom sviješću, Alkemičarima, Čudotvorcima, Zemljinim Čarobnjacima…

U svakom trenutku na planeti ih ima oko 4%.

Ostatak Jednog čini se da spava u Igri Ogledala, i poput Uspavane Ljepotice, čeka Majstora da je probudi poljupcem LJUBAVI.

Da se vrati Raj na Zemlju.

Strah je prošlost

Život je namijenjen da bude LIJEP I HARMONIČAN.

Strah je barijera koja nam otvara vrata u transcedenciju – otvaranje ka Jednosti.

Koristimo tijelo kao instrument za uvećavanje percepcije sve dok nam se ne probudi Istinska Vizija: naša Esencija je očigledno vječna.

Provjeriti to možemo i sami ovaj tren: od tu gdje vi zaista jeste, iz vaše direktne percepcije: niste li VI izvor svojeg svijeta i projektor filma o svijetu?

Provjerite kroz ovaj jednostavni eksperiment koje je vaše Originalno Lice:

TKO SAM JA?

Kada se gledamo kroz ljudske oči, imamo dva prozora, dva oka, dualni način promatranja.

Nema ništa loše u tome, ali ako nema i Jednog Oka koje vidi iz Jastva, tada smo zarobljeni u vremenu, tijelu i krivici, što je program tzv. ljudske povijesti koji se vrti od davnina.

Sada je sa time gotovo.

Sada je ta povijest obrisana. Nema više rata, pohlepe, krivice, patnje u frekvencijama koje dolaze na Zemlju.

Sa time je u potpunosti završeno početkom 2024. godine, 3 godine ranije nego je planirano.

To pokazuje i da smo kao Zemljini Majstori, Čarobnjaci, Alkemičari, Inicijanti, Posvećenici zajedničkim snagama promijenili vremenske linjije snažnim usidravanjem frekvencija Bezuvjetne Ljubavi, Mira, Opraštanja, Jednosti, Obilja i Dobre Volje!

Čestitke!

Ovo je veliki razlog za slavlje SLOBODE koja je sada prevladavajuća frekvencija u Zemljinoj priči.

Možda se pitate zašto još uvijek onda svjedočite svijetu i braći i sestrama koji još to ne vide i ne žive?

Zato jer ste VI taj koji je došao biti primjer i uzor za njih. Majstor.

Na vama je da utjelovite Viziju koja je alternativa strahu, odvojenosti, natjecanju, progonu, okrivljavanju, pohlepi… To je svijet koji se tek stvara, i stvaramo ga MI Vizijom Raja na Zemlji koja živi u našim Srcima, Umovima, ali i motivira sve naše radnje i postupke u 3D svijetu.

 

Zovemo to i Vizija Krista-Sofije (Christos Sophia), što je metafora za Ujedinjenu svijest muškog i ženskog, yina i yanga, uma i tijela, Neba i Zemlje. A most smi MI!

Mi smo Dugin Most između Neba i Zemlje i utjelovljujemo svijet Harmonije, Umjetnosti, Obilja, Mira, Ljubavi, Suradnje, Radosti.

To nije Utopija kao nekakav eskapizam. To je Stvarnost  koju osjećamo u Srcima kao sjećanje na naše primarno, prirodno stanje.

Znate, bez sumnje, da ste jednom bili u Raju, zar ne?

Imate sjećanje na to jer ga imače ne biste tražili ponovno…

Sve što ikada tražimo u ljudskom odijelu je povratak u Raj.

A Raj Jesmo već.

Sjaji iz nas, projicira se iz nas kao slika u Jednom Ogledalu.

Ne vidimo ga kada hipnotizirani strahom gledamo u priču svijeta koji nas uvjerava da nismo Bog nego jadnik pod tuđim autoritetom. Čak smo naučeni i da naše tijelo ne pripada nama već je registrirano kao vlasništvo fiktivnog, neživog entiteta zvanog “država”.

Mi već jesmo SLOBODNI kao Kreacija Boga, Kozmosa, Nevidljive Sile. Tu slobodu nam ne jamči nekakav papir, zakon ili entitet, već je SLOBODA naše neotuđivo PRIRODNO STANJE.

Jedina korekcija za noćnu moru zatvora odvojenosti koje ljudska vrsta zajednički sanja (a sanjamo zajedno ovaj film o Zemlji) jest Vizija Novog Svijeta.

Budimo Nepromjenjiva PRISUTNOST DOBROG koju želimo vidjeti u svijetu – Igri Ogledala.

Alati Majstora za Novo Doba

Čitava ova Stvarnost je Mentalna Kreacija Uma.

Ne ljudskog uma, nego Božjeg Uma – Kozmičkog Dizajna koji je SAVRŠEN.

Ljudski um je antena koja prima i prevodi kreativne kodove u 3D materijalnu stvarnost. Ali ima i kapacitet kreativnosti U 3D realnosti. To je moguće kada se otvorimo novim vizijama i kodovima, a oglušimo o frekvencije straha koje svijet glasno vibrira.

Zato se to zove Majstorstvo i Alkemija: jer se morate posvetiti konstatnom RASTU.

Počinjemo sa bilo kojim alatom koji nam omogućava da se spojimo sa svojom prirodnom inteligencijom.

Svaki Alkemičar treba alate. U svakom trenutku evolucije alati proizlaze iz Jednog ali moraju biti prevedeni na jezik kojeg može ljudsko biće razumjeti u sklopu civilizacije i vremena u kojem živi.

Prema mojem direktnom iskustvu, trenutno su na Zemlji takva dva alata za spajanje sa svojom multidimenzionalnošću, od kojih jedan radi na dimenziji prostora, a drugi na dimenziji vremena u kojem postoji naš avatar ili um/tijelo organizam ili  “ljudski ja”:

  • Human Design koji nas spaja ponovno sa našom prostornom geometrijom (naša Sudbinska Misija)
  • 13 luna 28 mjeseci kalendar Galaktičkih Maya koji nas vraća u prirodno vrijeme (Bezvremenost i Mir) a vadi van iz fragmentirane frekvencije rata Gregorijanskog kalendara

Sami odabiremo svoje alate prema onome što rezonira sa nama.

Bitno je da alati upućuju na to da MORAMO PROMIJENITI SVOJU FREKVENCIJU, a ne samo površinsku formu ljudskog bića. Alati moraju ići do srži prepoznavanja svoje prave prirode.

Vratimo se na početak ove priče:

Sve što vidimo je igra ogledala. Jedini način da živimo mir jest da ga dajemo.

Jedini način da se svijet promijeni jest da ga mi vidimo novim.

Zato smo darovani unutarnjim vidom koji je kreativni alat direktno od Boga.

Ovaj svijet pati od krivice. Opraštanje je jedini način da budemo slobodni.

Opraštanje reflektira Zakon Kozmosa da su davanje i primanje isto. Jedini trošak davanja jest taj da ćete primit natrag isto.

Uviđanje Savršenstva u Igri Ogledala

Majstor, dakle, djeluje na slijedeći način:

Svaki susret sa drugim koristi kao sveti susret koji mu daje mogućnost da sebe (kroz drugog) okrivi ili blagoslovi.

Nema trećeg.

Ili nam je drugi brat ili sestra ili nije.

Ili vidimo jednost ili ne vidimo.

Svaki susret sa drugim je iskorištena prilika da uvećamo frekvenciju ljubavi ili straha/odvojenosti.

Kada situacija djeluje najgora jer imamo “dokaze “da je onaj drugi kriv, tada je još bitnije ući duboko u Ljubav u Srcu i spojiti se sa istinom o tome da je Jednost zajednička priroda svih nas.

Prepoznajemo Krista-Sofiju u svakom bratu ili sestri, bez obzira što se ponašaju ludo.

Svijest Krista-Sofije je u svemu i svakome. 

To ne znači da ignoriramo očiglednu disharmoniju. Ne zatvaramo oči zlu, makar bilo i nenamjerno i nesvjesno, već AKTIVNO RECIKLIRAMO NEGATIVNU ENERGIJU drugoga tako da ne dopustimo da nas preuzme. Umjesto toga, blagoslovimo drugoga i pustimo ga da ode svojim putem.

Majstor ZAPOVIJEDA MIR i HARMONIJU.

Naša aura, frekvencija ostaje stabilna i postojana u Ljubavi. Ne dopuštamo nižoj frekvenciji straha da penetrira u našu auru. Osjećamo da se kod drugoga dešava strah, napad, ljutnja, ljubomora, natjecanje ili bilo koja druga emocija koja je rezultat odvojenosti od Sebe, ali samo PROMATRAMO iz neutralnog Centra u Sebi.

To je dovoljno – samo da ostanemo netaknuti sa nižom frekvencijom je već dovoljno jer nismo nastavili sa daljnjim uvećanjem krivice.

Postepeno sve više gradimo imunitet na tuđe energetske napade. Tada se čuda počinju dešavati konstantno, jer u nama više nema stare frekvencije koja je rezonirala sa nižim svijetom straha.

To je posao Majstora i Zemljinih Čarobnjaka.

Jednom kada naš proces čišćenja starih sjećanja bude kompletan, a finalno dolazi i ta faza – sve inicijacije imaju svoj kraj, tada se do kraja sjetimo Boga u nama i nikada više se ne vratimo u noćnu moru rata, napada, smrti i krivice.

Ostaje samo PRISUTNOST MIR LJUBAV I ŽIVOT KAO UMJETNOST.

Pozvani ste da prepoznate svoju misiju utjelovljenja Ljubavi koja jeste.

Sve i svatko koga percepiramo u Hali Ogledala jest odraz Jednog Boga.

To je kraj traženja Raja van Sebe.

Ima li se tu išta više za dodati? Jednostavno je: 

Ljubi sliku svoju. Voli savršenstvo svoje kreacije kroz ljudske oči onako kako Bog voli tvoje savršenstvo jer si stvoren iz Ljubavi.

 

Savršenstvo je jedina istina. Ti si to savršenstvo. Ja sam to savršenstvo. Mi smo to savršenstvo.

Jedini znak koji nam je svima zajednički, ma kakvu god formu poprimali, od djeteta, muškarca, žene, starca, životinje, stabla ili zvijezde jest: CJELOVITOST. Cjelovitost je SAVRŠENSTVO.

Naša je misija UVIĐANJE SAVRŠENSTVA U IGRI OGLEDALA.

Prihvatimo svoju Kreativnu Moć. Ako smo ovdje, kreiramo u Igri Ogledala, bili mi toga svjesni ili ne.

Nesvjesna kreacija je puna straha od svojeg odraza.

Svjesna kreacija je iz očiju Djetetove Nevinosti. To Dijete smo MI. Božansko Dijete, Bezuvjetno voljeno od Kozmičkog Oca i Majke.

Svi Avatari, Majstori, Alkemičari i Zemljini Čarobnjaci rođeni su zazivom onih koji ih trebaju, dakle, poželjeni su iz Ljubavi. Jedina svrha im je da BUDU ono što jesu: UTJELOVLJENA LJUBAV.

Ljubav se ne dokazuje, ona je SVE. I ja sam to.

💗💗 VOLITE SE 💗💗

✵ Putokazi na Putu natrag ka Sebi: knjiga Peti Element

✵ Praktični proces dekondicioniranja od programa straha kroz Human Design sistem – eksperiment

S Ljubavlju,

1 thought on “POZIV ZA ZEMLJINE ČAROBNJAKE: NAŠA MISIJA JE UVIĐANJE SAVRŠENSTVA U IGRI OGLEDALA!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *